Japanse Ramen Soep - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de kippenbouillon in een grote pan. Voeg de sojasaus, rijstwijnazijn, sesamolie, gemberpoeder, knoflookpoeder, gedroogde chilipepers, suiker en zout toe en roer goed. Breng de bouillon aan de kook en voeg de ramen noedels toe. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kip en de groenten toe en kook nog 5 minuten. Voeg de sesamzaadjes toe en roer goed. Serveer de soep met extra sesamzaadjes.

Lees Verder

Yoghurt met fruit ontbijt - Een gezond en lekker ontbijt

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de banaan, appel en kiwi in kleine stukjes. Meng de yoghurt met de stukjes fruit en voeg de honing toe. Rooster de noten in de oven gedurende 5 minuten. Voeg de noten toe aan de yoghurt en fruit en meng alles goed door elkaar. Serveer het ontbijt in een kom en geniet ervan!

Banoffee Taart Recept - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verkruimel de digestive koekjes en voeg de gesmolten boter toe. Meng de ingrediënten goed en druk het mengsel in een taartvorm. Bak de bodem in de oven gedurende 10 minuten. Laat de bodem afkoelen voordat je verder gaat.

Pasteitjes met stoofvlees - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het runderstoofvlees toe en bak het tot het gaar is. Voeg de tomatenpuree, Worcestersaus, paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, chilipoeder, zout en peper toe en roer goed door. Voeg de tomatenblokjes en kidneybonen toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Hartige Poffertjes - Een recept van Anna Meyer

Meng de bloem, bakpoeder en zout in een kom. Voeg de eieren, olijfolie en melk toe en mix het tot een glad beslag. Voeg de geraspte kaas, ui, paprika, tomaat, champignons en olijven toe en meng het goed. Verwarm een poffertjespan en giet een klein beetje olie in de pan. Giet een klein beetje beslag in de pan en bak de poffertjes aan beide kanten goudbruin. Serveer de hartige poffertjes met een salade of een dip naar keuze.

Andijvietaart met Gehakt - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de tomatenpuree, oregano, basilicum, peterselie, zout en peper toe en roer goed. Voeg de andijvie toe en roer goed. Laat het geheel afkoelen.

Koolrabi met Kaassaus - Een heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten!

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de koolrabi's en snijd ze in dunne plakjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de koolrabi plakjes aan beide kanten goudbruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg de kookroom toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Voeg de kaas toe en laat het geheel nog 5 minuten zachtjes koken. Voeg de boter, tijm, zout en peper toe en roer goed door. Verdeel de koolrabi met kaassaus over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de koolrabi met kaassaus in de oven in ongeveer 15 minuten goudbruin. Serveer de koolrabi met kaassaus direct.

Naanbrood met Hummus en Groenteballetjes - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de naanbroden op een bakplaat en bestrijk ze met de hummus. Verdeel de gemengde groenteballetjes over de naanbroden. Meng de olijfolie met de paprikapoeder, knoflookpoeder, komijnpoeder en zout en giet het over de groenteballetjes. Bak de naanbroden in de oven gedurende 15 minuten.

Ovenschotel met Gehakt en Zoete Aardappelpuree - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, chilipoeder, zout en peper toe en roer goed om. Voeg de tomatenblokjes toe en roer goed om. Laat het geheel 5 minuten koken.