Spaghettitaart - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt rul. Voeg de tomatenpuree, tomatenblokjes, Italiaanse kruiden, zout en peper toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Voeg de spaghetti toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de geraspte kaas toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de paneermeel toe en meng alles goed door elkaar. Vet een ovenschaal in met olijfolie en verdeel het spaghetti-mengsel over de ovenschaal. Bak de Spaghettitaart in de oven gedurende 25 minuten. Serveer de Spaghettitaart met een salade.

Lees Verder

Recept voor Bechamelsaus - Klaar in 10 Minuten

Verwarm de melk in een pan op laag vuur. Smelt de boter in een andere pan en voeg de bloem toe. Roer de bloem en boter samen tot een glad mengsel. Voeg de warme melk toe en roer tot een glad mengsel. Voeg het zout en de peper toe en roer tot alles goed gemengd is. Laat de saus 5 minuten koken en roer regelmatig. Haal de saus van het vuur en gebruik direct.

Couscous Salade met Feta - Een Heerlijke Salade Recept

Stap 1: Doe de couscous in een kom en voeg het kokende water toe. Roer goed en laat het 5 minuten staan. Roer vervolgens met een vork om te vermijden dat de couscous aan elkaar kleeft.

Pizza met vijgen - een heerlijke Italiaanse pizza

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Caprese Burger Recept - Maak deze heerlijke burger in 20 minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de hamburgers in de oven gedurende 10 minuten. Verwarm ondertussen de olijfolie in een koekenpan en voeg de tomaten, basilicum, balsamicoazijn, zout en peper toe. Laat het geheel 5 minuten koken. Verwarm ondertussen de mayonaise in een kleine kom.

Regenboog Lasagne met Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit een koekenpan met wat olie en bak hierin het gehakt samen met de ui en knoflook. Voeg de tomatenblokjes, tomatensaus, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Jambalaya met Kip - Een heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten!

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak deze 2-3 minuten. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut. Voeg de paprikapoeder, komijnpoeder, chilipoeder, zout en peper toe en bak nog 1 minuut.

Kip Teriyaki Salade - Een heerlijke salade met een Aziatische twist

Als je op zoek bent naar een lekkere salade met een Aziatische twist, dan is de Kip Teriyaki Salade precies wat je zoekt. Deze salade is gemakkelijk te maken en heeft een heerlijke smaak. Het is een perfecte maaltijd voor een warme zomerdag of als je gewoon zin hebt in iets anders.

Bieten Quiche Recept - Klaar in 45 Minuten

Begin met het maken van de deeg. Doe de bloem in een kom en voeg de koude boter toe. Kneed het deeg met je vingers tot het een kruimelig deeg wordt. Voeg het koude water toe en kneed het deeg tot een bal. Wikkel het deeg in plasticfolie en zet het in de koelkast voor 30 minuten.