Heerlijke Komkommer Spread Recept van Anna Meyer

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Lees Verder

Boemboe Rendang - Een heerlijke Indonesische klassieker

Verwarm de olie in een grote pan en voeg de uien, knoflook, gember, sambal oelek, ketoembar, kurkuma, koriander, komijn, laos, trassi, palmsuiker en tamarinde toe. Bak de kruiden en specerijen op middelhoog vuur gedurende 5 minuten. Voeg de runderlappen toe en bak deze gedurende 5 minuten mee.

Pannenkoek spiesjes met fruit - een heerlijk recept

Begin met het kloppen van de eieren in een kom. Voeg de melk, bloem, suiker, bakpoeder, vanille extract en zout toe en mix alles goed door elkaar. Voeg als laatste de boter toe en mix alles nogmaals goed door elkaar. Laat de pannenkoekenbeslag een half uur rusten.

Kip Hawaï Wraps - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de kipfilets in kleine stukjes en leg ze in een ovenschaal. Voeg de ananasstukjes en de paprika toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de olijfolie, honing en sojasaus toe en meng alles goed door elkaar. Zet de ovenschaal in de oven en bak de kip in ongeveer 20 minuten gaar.

Frozen Yoghurt Bites - Een heerlijk en gezond recept

Kooktijd: 15 minuten

Pizza met Bacon en Mango van de BBQ - Anna Meyer

Verwarm de BBQ voor op medium-high. Leg de pizza bodem op de BBQ en bak deze gedurende 5-7 minuten. Verwijder de pizza van de BBQ en leg deze op een bord. Bestrijk de pizza met de olijfolie en verdeel de bacon, mango en Parmezaanse kaas erover. Bestrooi met zout en peper naar smaak. Leg de pizza terug op de BBQ en bak deze gedurende 5-7 minuten. Bestrooi de pizza met de fijngehakte basilicum en serveer.

Pannenkoeken Spaghetti - Een heerlijke maaltijd in slechts 20 minuten!

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Klop de eieren in een kom en voeg de bloem, melk, olijfolie, kaas, zout, peper en oregano toe. Roer alles goed door elkaar. Voeg de gekookte spaghetti toe en meng alles goed door elkaar.

Recept voor Bokkenpootjes Tiramisu | Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de boter en meng deze met het amandelmeel. Voeg de suiker toe en meng het geheel goed. Verdeel het mengsel over de bodem van een ovenschaal en bak het in de oven voor 15 minuten. Laat het afkoelen.

Sticky Kip met Boontjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in blokjes en leg deze in een ovenschaal. Meng de olijfolie, sojasaus, honing, sesamolie, knoflook, gemberpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom en giet dit over de kip. Roer alles goed door elkaar en zorg ervoor dat de kip goed bedekt is met de marinade. Zet de ovenschaal in de oven en bak de kip in ongeveer 20 minuten gaar.