Gnocchi in Tomatensaus - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Breng een grote pan met water aan de kook en voeg de gnocchi toe. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de gnocchi af en zet apart.

Lees Verder

Pizza met Groene Asperges en Ricotta - Een Heerlijke Recept

Stap 1: Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Biscuittaart met Passievrucht - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Breek de biscuit in kleine stukjes en verdeel deze over de bodem van een springvorm. Druk de biscuit goed aan. Klop de slagroom met de suiker en het citroensap stijf. Verdeel de slagroom over de biscuit. Schil de passievruchten en verdeel deze over de slagroom. Bak de taart in de oven gedurende 25 minuten. Laat de taart afkoelen en serveer de taart met wat extra passievrucht.

Pindakaas Ijsjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de pindakaas, honing, kokosolie en gesmolten chocolade in een kom. Roer alles goed door elkaar. Voeg de geroosterde pinda's toe en roer nogmaals goed door elkaar. Verdeel het mengsel over 6 ijsvormpjes en zet deze in de oven voor ongeveer 10 minuten. Haal de ijsjes uit de oven en laat ze afkoelen. Serveer de ijsjes met wat extra geroosterde pinda's en wat extra gesmolten chocolade.

Valentijn Tompouce: Een Perfecte Valentijnsdag Traktatie

Meng de bloem, suiker, boter, eieren, bakpoeder, vanille extract en citroensap in een kom. Kneed het deeg tot een bal en laat het 30 minuten rusten in de koelkast.

Aardappel Waaiers met Chorizo - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Verdeel de plakjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de chorizo in dunne plakjes en verdeel deze over de aardappelplakjes. Meng de olijfolie, knoflook, paprikapoeder, oregano, zout en peper in een kom. Verdeel het mengsel over de aardappelplakjes en chorizo. Bak de aardappel waaiers in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de aardappelen gaar zijn.

Gevulde Aardappeltjes met Bosui en Bacon - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en kook ze in een pan met kokend water gedurende 15-20 minuten. Giet het water af en laat de aardappelen afkoelen.

Mexicaans Gevulde Avocado - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

De totale kooktijd voor deze Mexicaanse gevulde avocado is ongeveer 20 minuten.

Koolrolletjes met Gehakt - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de paprikapoeder, oregano, basilicum, tomatenpuree, Worcestersaus, zout en peper toe en roer goed om.