Glutenvrije en Lactosevrije Tiramisu - Recept van Anna Meyer

Meng de koffie, amandelmelk, suiker, kokosolie, cacao poeder, amandelmeel, vanille extract, citroensap, kaneel en kokosrasp in een kom. Roer goed totdat alle ingrediënten goed gemengd zijn.

Lees Verder

Ster Ravioli met Truffel - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Breng een grote pan met water aan de kook. Voeg wat zout toe en kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de ravioli af en zet apart.

Broodje Gepocheerd Ei - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Het kost ongeveer 15 minuten om dit broodje gepocheerd ei te maken.

Lunch Wraps - Makkelijk en lekker recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en leg deze op een bakplaat. Voeg de paprika, ui, olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper toe en meng alles goed. Bak de kip in de oven gedurende 15 minuten.

Risotto balletjes (arancini) recept door Anna Meyer

Begin met het maken van de risotto. Kook de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de geraspte kaas toe en laat afkoelen.

Gyros Ovenschotel met Aardappel - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de uien en knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een pan en voeg de uien en knoflook toe. Bak de uien en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de gyros toe en bak het vlees tot het gaar is. Voeg de oregano, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper toe en roer goed om.

Tagliatelle met Romige Pesto - Een Heerlijke Pasta Recept

Breng een grote pan met water aan de kook en voeg wat zout toe. Voeg de Tagliatelle toe en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de Tagliatelle af en zet deze apart.

Tiramisu Wafels - Een heerlijk recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze Tiramisu Wafels is ongeveer 20 minuten.

Vegetarische Noedelsoep - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak deze 2-3 minuten. Voeg de oregano, basilicum, tijm en paprikapoeder toe en bak nog 1 minuut. Voeg de tomatenpuree toe en roer goed door. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de mais, kidneybonen, citroensap en peterselie toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper. Laat de soep nog 5 minuten zachtjes koken. Serveer de soep met wat extra peterselie.