Mini Wrap Hoorntjes met Salade - Een Heerlijke Snack

Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de mini wrap hoorntjes op een bakplaat en bak ze in de oven voor ongeveer 10 minuten. Laat de hoorntjes afkoelen.

Lees Verder

Kip Teriyaki Salade - Een heerlijke salade met een Aziatische twist

Als je op zoek bent naar een lekkere salade met een Aziatische twist, dan is de Kip Teriyaki Salade precies wat je zoekt. Deze salade is gemakkelijk te maken en heeft een heerlijke smaak. Het is een perfecte maaltijd voor een warme zomerdag of als je gewoon zin hebt in iets anders.

Carrot Cake Bananenbrood - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Het kost ongeveer 45 minuten om dit gebak te maken.

Gemarineerde Biefstukspies - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de olijfolie, knoflook, citroensap, oregano en peper in een kom. Voeg de biefstukblokjes toe en meng goed. Laat de biefstukblokjes minstens een uur marineren in de saus.

Witlof Gevuld met Pittig Gehakt - Een Heerlijke Maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de knoflook, ui, paprikapoeder, oregano, basilicum, tomatenpuree, zout en peper toe en bak nog een paar minuten. Voeg de witlof toe en bak nog een paar minuten. Verdeel het gehaktmengsel over de witlof en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de witlof in de oven gedurende 15 minuten.

Pasta met courgette en citroen - een heerlijke maaltijd in 20 minuten

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de courgette in kleine blokjes en pers de citroen uit.

Panzanella: een Italiaanse salade met brood en groenten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de blokjes brood op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10 minuten. Laat afkoelen.

Turkse Pide met Gehakt - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed om. Voeg de tomatenpuree, oregano, peterselie, basilicum, olijven en feta toe en roer goed om.

Oeuf en Cocotte - Een eenvoudig recept voor een heerlijk gerecht

Oeuf en Cocotte is een heerlijk gerecht dat je in slechts 20 minuten klaar hebt. Volg ons recept en maak het perfect! Vergeet niet om de tips van chef-kok Anna Meyer te volgen voor het beste resultaat. Als je het gerecht wilt opwarmen, kun je het beste de oven gebruiken.