Zoete Aardappelpuree met Witlof uit de Oven

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. Leg de zoete aardappelstukjes in een ovenschaal en voeg de olijfolie, komijnpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar en zet de schaal in de oven. Bak de zoete aardappelen gedurende 25 minuten.

Lees Verder

Glutenvrije Pannenkoeken - Recept van Anna Meyer

Begin met het mengen van het meel, de suiker, het bakpoeder en het zout in een kom. Voeg vervolgens de eieren toe en meng alles goed. Voeg dan de melk toe en meng alles tot een glad beslag. Voeg als laatste de boter toe en meng alles goed.

Gevulde Croissants - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de croissants open en leg ze op een bakplaat. Meng de geraspte kaas, eieren, melk, boter, zout, peper, knoflookpoeder en paprikapoeder in een kom. Verdeel het mengsel over de croissants. Bak de croissants in de oven gedurende 15-20 minuten totdat ze goudbruin zijn. Serveer de gevulde croissants warm.

Gezonde Pasta Carbonara - Recept van Anna Meyer

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut en voeg dan de spekreepjes toe. Bak de spekreepjes 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de Parmezaanse kaas, peterselie, olijven, kappertjes en room toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de spaghetti toe en roer goed door. Laat nog 2 minuten op het vuur staan en serveer direct.

Flammkuchen Rolletjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de bloem, zout en suiker in een kom. Voeg de boter toe en kneed het deeg tot een bal. Voeg de melk toe en kneed het deeg nogmaals. Laat het deeg 30 minuten rusten.

Risotto met witte asperges en zalm - recept van Anna Meyer

Verwarm de kippenbouillon in een pan. Verhit de olijfolie in een andere pan en fruit de ui tot deze glazig is. Voeg de risotto toe en bak deze 2 minuten mee. Voeg de kippenbouillon toe en laat de risotto 15 minuten koken. Voeg de asperges toe en laat nog 5 minuten koken. Voeg de zalm toe en laat nog 5 minuten koken. Voeg de Parmezaanse kaas, peterselie, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Serveer de risotto meteen.

Zalmballetjes met Avocadodip - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Begin met het maken van de zalmballetjes. Doe de zalmfilet, eieren, bloem, paneermeel, peterselie, olijfolie, citroensap, zout en peper in een kom en meng alles goed. Maak vervolgens kleine balletjes van het mengsel en leg ze op een bord. Bak de balletjes in een koekenpan met olijfolie op middelhoog vuur gedurende ongeveer 5 minuten, of totdat ze goudbruin en gaar zijn.

Biscuittaart met Passievrucht - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Breek de biscuit in kleine stukjes en verdeel deze over de bodem van een springvorm. Druk de biscuit goed aan. Klop de slagroom met de suiker en het citroensap stijf. Verdeel de slagroom over de biscuit. Schil de passievruchten en verdeel deze over de slagroom. Bak de taart in de oven gedurende 25 minuten. Laat de taart afkoelen en serveer de taart met wat extra passievrucht.

Risotto met courgette en basilicum - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Snijd de courgette in kleine blokjes en de ui in kleine stukjes. Hak de knoflook fijn. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui, knoflook en courgette toe. Bak de groenten op een middelhoog vuur gedurende 5 minuten, of totdat de ui glazig is.