Oosterse salade met garnalen - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de garnalen op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bak de garnalen in de oven gedurende 10 minuten.

Lees Verder

Ovenschotel met Gehakt en Snijbonen - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze glazig zijn. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de tomatenpuree, ketchup, Worcestersaus, paprikapoeder, oregano, basilicum, peterselie, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Voeg de snijbonen toe en roer alles goed door elkaar. Voeg het water toe en laat het geheel 10 minuten koken.

Makkelijke Perziktaart - Een recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een taartvorm in met boter. Meng de bloem, suiker, eieren, boter, bakpoeder en vanille extract in een kom. Roer het mengsel goed door elkaar. Voeg de perziken toe en roer het mengsel nogmaals goed door elkaar. Giet het mengsel in de taartvorm en strooi de twee eetlepels suiker erover. Bak de taart in de oven gedurende 30 minuten. Laat de taart afkoelen voordat je hem serveert.

Lente Stamppot met Rucola - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. Pel en snipper de uien en knoflook. Verdeel de aardappelen, uien en knoflook over een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Bak de aardappelen in de oven gedurende 25 minuten.

Chocolade overnight oats - een heerlijk ontbijt met Anna Meyer

De kooktijd voor chocolade overnight oats is 8 uur of een nacht.

Tortellini met Ratatouille - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.

Aardbeien Yoghurtijs - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Kooktijd: 15 minuten. Vries tijd: 4 uur.

Mexicaanse Zoete Aardappel Salade van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 400 graden. Leg de zoete aardappelblokjes op een bakplaat en bestrooi met olijfolie, zout en peper. Bak de zoete aardappelblokjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn. Laat de zoete aardappelblokjes afkoelen.

Overnight Havermout met Banaan - Anna Meyer

Meng de havermout, melk, honing, noten, rozijnen en kaneel in een kom. Voeg de banaan toe en roer alles goed door elkaar. Zet de kom in de koelkast en laat het minstens 8 uur staan.