Vegan Spaghetti Bolognese - Een heerlijke maaltijd met Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de tomatenblokjes, kidneybonen, oregano, basilicum, zout en peper toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Voeg de gekookte spaghetti toe en roer alles goed door elkaar. Verdeel het geheel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de spaghetti bolognese in 20 minuten gaar. Serveer de spaghetti bolognese met wat extra basilicum en oregano.

Lees Verder

Kip Teriyaki Salade - Een heerlijke salade met een Aziatische twist

Als je op zoek bent naar een lekkere salade met een Aziatische twist, dan is de Kip Teriyaki Salade precies wat je zoekt. Deze salade is gemakkelijk te maken en heeft een heerlijke smaak. Het is een perfecte maaltijd voor een warme zomerdag of als je gewoon zin hebt in iets anders.

Vegan Groene Pesto Recept - Klaar in 10 Minuten

Klaar in 10 minuten.

Gevulde Zoete Aardappel met Chili Con Carne - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de zoete aardappels en snijd ze in de lengte doormidden. Leg de aardappels op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bak de aardappels in de oven gedurende 25 minuten.

Rösti ovenschotel met gehakt - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit een koekenpan met wat olie en bak hierin het gehakt rul. Voeg de ui, knoflook, tomatenpuree, paprikapoeder, oregano, tijm, zout en peper toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg eventueel wat extra kruiden toe naar smaak.

Gamba's van de BBQ - Een recept van Anna Meyer

Verwarm de BBQ voor op medium-hoog vuur. Meng de olijfolie, citroensap, knoflook, paprikapoeder, zout en peper in een kom. Voeg de gamba's toe en meng goed. Laat de gamba's 10 minuten marineren.

Halloween Chocolademousse - Een heerlijke traktatie voor de feestdagen

Begin met het smelten van de chocolade. Verwarm de chocolade in een kom boven een pan met kokend water. Roer de chocolade regelmatig totdat deze volledig gesmolten is. Zet de chocolade daarna opzij om af te koelen.

Gevulde Gehaktballetjes met Mozzarella - Een Heerlijk Recept

Begin met het fijnhakken van de ui en knoflook. Voeg de gehakt, eieren, ui, knoflook, paneermeel, paprikapoeder, zout en peper toe aan een kom en meng alles goed door elkaar. Voeg vervolgens de geraspte kaas toe en meng alles nogmaals goed door elkaar.

Krokante Knoflook Garnalen - Een Heerlijke Recept

De kooktijd voor deze krokante knoflook garnalen is 10-12 minuten.