Rode Bieten Spread Recept - Klaar in 30 Minuten

Rode bieten spread is een heerlijk en gezond recept dat je in slechts 30 minuten klaar hebt. Het is een perfecte manier om je maaltijd een extra smaak te geven. Het is een eenvoudig recept dat je met weinig ingrediënten kunt maken. In dit artikel leer je hoe je rode bieten spread kunt maken.

Lees Verder

Prikkers met meloen en garnaal - een heerlijk en gezond recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Was de garnaal en laat het uitlekken. Snijd de meloen in kleine blokjes. Meng de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom. Voeg de garnaal en meloen toe en meng alles goed. Leg de prikkers op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10-15 minuten.

Garnalen met Mango Amuse - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de garnalen in een ovenschaal en voeg de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar en zet de schaal in de oven. Bak de garnalen gedurende 10 minuten. Voeg dan de mango toe en bak nog eens 10 minuten.

Heerlijke Bruschetta met Rode Biet en Geitenkaas

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de rode bieten en snijd ze in kleine blokjes. Doe de blokjes in een ovenschaal en voeg de olijfolie, knoflook, balsamicoazijn, honing, mosterd en tijm toe. Roer alles goed door elkaar en zet de schaal in de oven. Bak de rode bieten in ongeveer 20 minuten gaar.

Boemboe Rendang - Een heerlijke Indonesische klassieker

Verwarm de olie in een grote pan en voeg de uien, knoflook, gember, sambal oelek, ketoembar, kurkuma, koriander, komijn, laos, trassi, palmsuiker en tamarinde toe. Bak de kruiden en specerijen op middelhoog vuur gedurende 5 minuten. Voeg de runderlappen toe en bak deze gedurende 5 minuten mee.

Gevulde Kip met Ananas van de BBQ - Recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze gevulde kip met ananas van de BBQ is ongeveer 18-20 minuten.

Cookie Dough Balletjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng in een kom de bloem, suiker, bakpoeder en zout. Voeg de gesmolten boter, het ei, de melk en het vanille extract toe en meng alles goed. Voeg de chocolade chips toe en meng alles goed. Maak balletjes van het deeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de balletjes in de oven gedurende 10-12 minuten. Laat de balletjes afkoelen en geniet ervan!

Pasta met zalm en broccoli - een heerlijke maaltijd in 20 minuten

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de zalmfilet in kleine stukjes en de broccoli in kleine roosjes. Verhit de olijfolie in een pan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut en voeg dan de zalm en de broccoli toe. Bak deze 5 minuten en voeg dan het citroensap, de peterselie, zout en peper toe. Laat het geheel nog 5 minuten bakken. Voeg dan de gekookte pasta toe en meng alles goed door elkaar. Laat het geheel nog 2 minuten bakken en je maaltijd is klaar.

Taco Hapjes - Eenvoudig en lekker recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het gehakt in een grote koekenpan en voeg de ui, knoflook, tomatenpuree, maïs, kidneybonen en taco kruidenmix toe. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.