Zelfgemaakte Romesco Saus - Een Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de tomaten, knoflook en paprika op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak in de oven gedurende 20 minuten. Laat afkoelen.

Lees Verder

Paddenstoelenstoof - Een heerlijke vegetarische maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de uien toe en bak ze gedurende 5 minuten, of tot ze zacht zijn. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut. Voeg de paddenstoelen toe en bak gedurende 5 minuten, of tot ze zacht zijn. Voeg de tomatenpuree, oregano, tijm, rozemarijn, basilicum, zout en peper toe en bak nog 1 minuut.

Gezonde Cheesecake Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Breek de koekjes in kleine stukjes en meng deze met de gesmolten boter. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan. Bak de bodem 10 minuten in de oven. Laat de bodem afkoelen.

Italiaanse Tortelloni Salade - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.

Bruschetta's met paddenstoelen - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de sneetjes stokbrood op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10 minuten. Verwarm ondertussen de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Voeg de paddenstoelen toe en bak ze gedurende 5 minuten. Voeg de peterselie, basilicum, zout en peper toe en bak nog eens 5 minuten. Haal de stokbrood uit de oven en leg de paddenstoelenmengsel erop. Serveer direct.

Broodje Pulled Salmon - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Het klaarmaken van dit recept duurt slechts 15 minuten.

Mexicaanse Huaraches met Salsa - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Het klaarmaken van deze Mexicaanse Huaraches met Salsa duurt ongeveer 30 minuten.

Bruschetta met Ansjovis - Een heerlijke Italiaanse snack

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de sneetjes witbrood op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie. Bak de sneetjes in de oven gedurende 10 minuten. Haal de sneetjes uit de oven en laat ze afkoelen.

Rabarber Crumble - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Was de rabarber en snijd deze in kleine stukjes. Doe de rabarber in een ovenschaal en strooi er de suiker over. Meng de bloem, boter en kaneel in een kom en kneed het tot een kruimelig deeg. Verdeel het deeg over de rabarber en bak het gedurende 30 minuten in de oven.