Meng alle ingrediënten in een kom en roer goed. Breng op smaak met zout en peper. Laat de sandwichspread minstens 10 minuten staan voordat je het serveert.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verdeel de vissticks over een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi met paprikapoeder, oregano, basilicum, zout en peper. Bak de vissticks in de oven gedurende 15 minuten.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Voeg de mais, paprika, ui, komkommer, olijfolie, citroensap, zout en peper toe aan de afgekoelde pasta. Roer goed om te combineren. Voeg de koriander toe en roer nogmaals. Serveer de salade op kamertemperatuur of koud.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Schil de uien en snijd ze in kleine stukjes. Pel de knoflook en hak deze fijn.
Het recept voor meringue met oranjebloesem en chocoladehagelslag is pure magie in elke hap! Deze delicate wolkjes van opgeklopt eiwit smelten gewoon in je mond, terwijl de geur van oranjebloesem een bijzondere charme toevoegt.
Meng de bloem, gist, zout, suiker en boter in een kom. Voeg de melk toe en kneed het deeg tot het glad en elastisch is. Wikkel het deeg in plasticfolie en laat het minstens een uur rusten.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een ovenschaal in met boter en bestuif met bloem.
Over Mij
Dag Allemaal! I Anna Meyer.
In De Afgelopen Jaren Is Mijn Keuken Een Plaats Van Experimenten, Onderzoek En Eindeloze Creativiteit Geworden.Net Als Een Huisvrouw, Kook Ik Niet Alleen - Ik Maak Kunst.Van Elk Ingrediënt Tot Het Laatste Gerecht, Mijn Proces Is Een Reis Die Ik Met Je Wil Delen.Kijk Dieper Om Mijn Verhaal, Mijn Experimenten En, Natuurlijk, Mijn Beste Recepten Te Vinden!