Lente Stamppot met Rucola - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. Pel en snipper de uien en knoflook. Verdeel de aardappelen, uien en knoflook over een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Bak de aardappelen in de oven gedurende 25 minuten.

Lees Verder

Zaalouk: een heerlijke auberginesalade maken

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aubergines en snijd ze in kleine blokjes. Leg de blokjes op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie. Bak de aubergines in de oven gedurende 20 minuten.

Mozzarella Torentje met Groenten - Een Heerlijk Recept

Mozzarella Torentje met Groenten is een heerlijk recept dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekker en gezond gerecht dat je in slechts 30 minuten klaar hebt. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke dag. Volg de stappen en geniet van een heerlijke maaltijd.

Tomatentartaar met Burrata - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de tomaten in plakjes en leg ze op een ovenplaat. Bestrooi de tomaten met olijfolie, knoflook, oregano, basilicum, zout en peper. Rooster de tomaten in de oven gedurende 15 minuten.

Rode Kool Plaattaart - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Snijd de rode kool in dunne reepjes en de uien in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een pan en voeg de uien toe. Bak de uien tot ze glazig zijn. Voeg de rode kool toe en bak het geheel nog 5 minuten. Voeg de appelazijn, honing, mosterd, kappertjes, rozijnen, pijnboompitten, geraspte kaas, paneermeel, bloem, boter, melk, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

Taco's met Kip en Ananas - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine blokjes en doe deze in een kom. Voeg de ui, paprika, ananas, olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder, komijnpoeder, chilipoeder, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

Fattoush Salade Recept - Maak deze heerlijke salade in slechts 30 minuten

Begin met het voorbereiden van de ingrediënten. Snijd de komkommer, tomaat en rode ui in blokjes en hak de peterselie en munt fijn. Zet de ingrediënten apart.

Chocolade Valentijn Pretzels - Een heerlijk recept voor Valentijnsdag

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de melkchocolade en de witte chocolade in twee aparte pannen. Leg de pretzels op een bakplaat en giet de gesmolten chocolade erover. Bestrooi de pretzels met de rode suikerparels. Bak de pretzels in de oven gedurende 10 minuten. Laat de pretzels afkoelen en geniet van deze heerlijke traktatie.

Sticky Champignons met Rijst - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet het vuur laag en laat de rijst ongeveer 20 minuten koken. Roer af en toe om te voorkomen dat de rijst aan de bodem van de pan plakt.