Gebakken havermout met aardbeien - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Voeg de havermout, kokosolie, kaneel en zout toe aan een kom en meng goed. Voeg de aardbeien, walnoten en honing toe en meng alles goed. Verdeel het mengsel over een bakplaat en bak gedurende 10-15 minuten. Serveer warm met extra honing.

Lees Verder

Pizza Diavola - Spicy Pizza Recept van Anna Meyer

Meng de bloem, zout, olijfolie, suiker en gist in een kom. Voeg het lauwe water toe en kneed het deeg tot een soepel deeg. Laat het deeg vervolgens een uur rusten. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Tjap Tjoy: Een authentieke Chinese maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de aubergine, courgette, paprika en ui op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met zout en peper en rooster in de oven gedurende 25 minuten.

Baklava Rolletjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de boter in een pannetje. Hak de noten fijn en meng deze met de suiker, kaneel en kardemom. Leg een vel filodeeg op een met boter ingevette bakplaat. Bestrijk het vel met de gesmolten boter. Leg hierop een tweede vel filodeeg en bestrijk dit ook met boter. Herhaal dit totdat alle vellen filodeeg zijn gebruikt. Bestrooi de bovenste laag met de notenmengeling. Bak de Baklava Rolletjes in de oven gedurende 25 minuten. Haal de Baklava Rolletjes uit de oven en giet de honing over de Baklava Rolletjes. Laat de Baklava Rolletjes afkoelen en serveer.

Chocolade Ganache Taart Recept - Anna Meyer

Smelt de chocolade in een steelpan op laag vuur. Voeg de slagroom toe en roer totdat de chocolade volledig is gesmolten. Laat de chocolade afkoelen tot kamertemperatuur.

Havermout Ontbijt Crumble met Blauwe Bessen - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de havermout, kokosolie, kokosrasp, suiker en kaneel in een kom. Voeg de blauwe bessen toe en meng alles goed. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en bak het gedurende 25-30 minuten. Laat de crumble afkoelen voordat je hem serveert.

Camembert Uit De Oven - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze Camembert uit de oven is 15-20 minuten.

Stroopwafelpannenkoeken maken met Anna Meyer

Meng in een grote kom de eieren, melk, bloem, bakpoeder, suiker, zout en gesmolten boter. Roer totdat alle ingrediënten goed gemengd zijn.

Brownies met Oreo - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de chocolade en boter in een steelpan op laag vuur. Voeg de suiker toe en roer totdat de suiker is opgelost. Laat het mengsel afkoelen. Voeg de eieren toe en roer totdat het een glad mengsel is. Voeg de bloem en bakpoeder toe en roer totdat het een glad deeg is. Voeg de Oreo koekjes toe en roer totdat ze goed verdeeld zijn. Vet een bakvorm in en giet het deeg erin. Bak de brownies in de oven gedurende 25-30 minuten. Laat de brownies afkoelen voordat je ze aansnijdt.