Preistamppot met Mosterd Dille Zalm - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de prei in dunne ringen en de uien in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de prei, uien en knoflook toe. Bak de groenten op middelhoog vuur gedurende 5 minuten. Voeg de mosterd, dille, zout en peper toe en bak nog een paar minuten. Voeg de gerookte zalm toe en bak nog een paar minuten. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de preistamppot gedurende 15 minuten. Serveer de preistamppot met mosterd dille zalm meteen.

Lees Verder

Salade met Kip Gyros - Een heerlijke Griekse salade

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en leg deze in een ovenschaal. Voeg de olijfolie, oregano, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Zet de ovenschaal in de oven en bak de kip in ongeveer 20 minuten gaar.

Gevulde Portobello met Roomkaas van de BBQ - Anna Meyer

Verwarm de BBQ voor op medium-hoog vuur. Was de portobello's en verwijder de steel. Meng de olijfolie, balsamicoazijn, peterselie, basilicum, knoflook, zout en peper in een kom. Voeg de portobello's toe en meng alles goed.

Aubergines met Granaatappel en Yoghurt - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de aubergines in plakjes en leg ze op een bakplaat. Bestrijk de plakjes met olijfolie en bestrooi ze met komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Bak de aubergines in de oven gedurende 20 minuten.

Tomatensaus zelf maken - recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak deze 5 minuten, of totdat de ui glazig is. Voeg de tomatenblokjes, suiker, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed. Laat de saus 10 minuten zachtjes koken.

Griekse Moussaka - Een authentieke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak het gehakt. Voeg de uien, knoflook, oregano, basilicum, peterselie, paprikapoeder, tomatenpuree, bloem, suiker, zout en peper toe en bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de tomatenblokjes toe en laat het geheel 10 minuten koken.

Pittige Aardappeltjes Uit De Oven - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van ongeveer 2 cm. Doe de aardappelblokjes in een grote kom en voeg de olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, komijnpoeder, chilipoeder, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar.

Frittata Basisrecept - Een Heerlijke Maaltijd in 30 Minuten

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een ovenbestendige koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de groenten toe en bak nog een paar minuten. Voeg het zout en de peper toe en roer goed door.

Gevulde Appelbollen met Bladerdeeg - Recept van Anna Meyer

Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Verwarm de boter in een pan en voeg de appelstukjes toe. Bak de appels op middelhoog vuur tot ze zacht zijn. Voeg de suiker en kaneel toe en roer goed. Laat de vulling afkoelen.