Pizza met courgette en feta van de BBQ - Anna Meyer

Snijd de courgette in dunne plakjes en de feta in blokjes. Meng de olijfolie, oregano, basilicum, knoflookpoeder, zout en peper in een kom. Voeg de courgette en feta toe en meng alles goed.

Lees Verder

Perzik Salade met Krokante Geitenkaas - Een Verrukkelijke Salade

De totale bereidingstijd is 15 minuten.

Paas Trifle met Brownie - Een heerlijk recept voor Pasen

Verwarm de oven voor op 350 graden. Bak de brownie mix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de brownie afkoelen.

Ovenschotel Chili Con Carne Met Pasta - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak het gehakt in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak het gehakt gaar en voeg de tomatenpuree, tomatenblokjes, chilipoeder, komijnpoeder, paprikapoeder, oregano, suiker en kidneybonen toe. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Kook ondertussen de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Pompoenstamppot: een heerlijke Nederlandse klassieker

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. Schil de pompoen en snijd deze in kleine stukjes. Snijd de uien en knoflook fijn. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de uien en knoflook toe. Bak de uien en knoflook tot ze lichtbruin zijn. Voeg de aardappelen, pompoen, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en bak alles nog 5 minuten. Voeg 200 ml kookroom toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Voeg eventueel nog wat zout en peper toe naar smaak. Verdeel het geheel over een ovenschaal en bak het in de oven gedurende 20 minuten. Serveer de Pompoenstamppot met wat extra kookroom en wat verse kruiden.

Bananenbrood met Mango - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Maal de havermout fijn in een keukenmachine. Pel de bananen en pureer ze met een staafmixer. Voeg de eieren, honing, kokosolie, bakpoeder, kaneel en vanille extract toe en mix alles goed door elkaar. Voeg de havermout en walnoten toe en mix alles nogmaals goed door elkaar. Schil de mango en snijd deze in kleine stukjes. Voeg de mango stukjes toe aan het bananenmengsel en mix alles nogmaals goed door elkaar. Vet een cakevorm in met wat kokosolie en giet het bananenmengsel in de cakevorm. Bak het bananenbrood met mango in de oven voor ongeveer 40 minuten. Controleer met een satéprikker of het bananenbrood gaar is. Laat het bananenbrood afkoelen en serveer het met wat yoghurt of kwark.

Zelfgemaakte Tonijnburgers - Een Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Doe de tonijn, eieren, mayonaise, paneermeel, peterselie, citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom en meng alles goed door elkaar. Maak met je handen 8 burgers van het mengsel. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de burgers aan beide kanten goudbruin. Leg de burgers op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10 minuten.

Vegetarische Groentelasagne van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de gemengde groenten toe en bak deze 5 minuten mee. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, oregano, zout en peper toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Jachtschotel met Gehakt - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin het gehakt rul. Voeg de ui, knoflook, tomatenpuree, paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, chilipoeder, zout en peper toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg de tomatenblokjes en de kippenbouillon toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Verdeel het gehaktmengsel over een ovenschaal en strooi de geraspte kaas erover. Bak de jachtschotel in de oven in ongeveer 20 minuten gaar en goudbruin.