Noedels in kokossaus met zalm - een heerlijke maaltijd in 15 minuten

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de ui, knoflook, rode peper en zalm in kleine stukjes. Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de ui, knoflook en rode peper. Voeg de zalm toe en bak deze 2 minuten. Voeg de kokosmelk, sojasaus en noedels toe en laat het geheel 5 minuten koken. Voeg de koriander toe en roer alles goed door elkaar. Serveer de noedels in kokossaus met zalm direct.

Lees Verder

Vegan Pavlova - Een heerlijke, veganistische dessert

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een bakplaat in met kokosolie. Klop de eieren in een kom totdat ze licht en schuimig zijn. Voeg de suiker, bloem, kokosolie, vanille-extract en zout toe en mix totdat alles goed gemengd is. Giet het mengsel op de bakplaat en bak gedurende 25-30 minuten. Laat de Pavlova afkoelen voordat je hem serveert.

Toast met Radijsjessalade - Een heerlijke en gezonde maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie. Bestrooi met knoflook, oregano, zout en peper. Bak de toast in de oven gedurende 10-12 minuten, of totdat het brood goudbruin en knapperig is.

Pannenkoekjes met Ricotta en Framboos - Een heerlijk recept

Begin met het maken van de pannenkoekenbatterij. Klop de eieren in een kom en voeg de ricotta toe. Voeg de bloem, suiker, bakpoeder en zout toe en meng alles goed. Voeg de melk toe en meng tot een glad beslag. Voeg de frambozen toe en meng goed.

Kipcocktail met Sinaasappel - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snij de kipfilet in kleine stukjes. Schil de sinaasappels en snij deze in kleine stukjes. Meng de kip en sinaasappel in een kom. Voeg de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

Pizza met Perzik en Ricotta - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Verwarm de oven voor op 400 graden Fahrenheit.

Italiaanse Boerenomelet - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Klop de eieren in een kom en voeg de olijfolie, Parmezaanse kaas, peterselie, basilicum, knoflook, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar. Verwarm een ovenschaal in de oven en voeg de eiermengsel toe. Bak de omelet in de oven gedurende 15-20 minuten. Serveer de omelet warm met wat extra Parmezaanse kaas.

Boemboe Rendang - Een heerlijke Indonesische klassieker

Verwarm de olie in een grote pan en voeg de uien, knoflook, gember, sambal oelek, ketoembar, kurkuma, koriander, komijn, laos, trassi, palmsuiker en tamarinde toe. Bak de kruiden en specerijen op middelhoog vuur gedurende 5 minuten. Voeg de runderlappen toe en bak deze gedurende 5 minuten mee.

Pasta met Kip, Tomaatjes en Spinazie - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Het kost ongeveer 30 minuten om dit gerecht klaar te maken.