Quinoa Salade met Cherrytomaatjes - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de quinoa afkoelen. Snijd de cherrytomaatjes in kleine stukjes. Meng de quinoa, cherrytomaatjes, olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, zout en peper in een kom. Voeg de fijngehakte peterselie toe en meng alles goed. Laat de salade minstens een uur in de koelkast staan voordat je het serveert.

Lees Verder

Glutenvrije Kerstkoekjes met Chocolade - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng in een kom het meel, de kokosolie, de suiker, de eieren, het bakpoeder en het vanille extract. Kneed het deeg goed door tot een samenhangend geheel. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak en steek met een koekvormpje koekjes uit. Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10-12 minuten. Laat de koekjes afkoelen. Smelt de chocolade au bain-marie en dip de koekjes hierin. Laat de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat afkoelen en geniet van deze heerlijke glutenvrije kerstkoekjes met chocolade!

Balsamico Champignons op Spies - Een Heerlijk Recept

Kooktijd: 20 minuten

Pitabroodje Gezond Maken - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de pitabroodjes op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10 minuten. Verwarm intussen de olijfolie in een koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook gedurende 5 minuten. Voeg het gehakt toe en bak het gedurende 5 minuten. Voeg de kruiden toe en bak het geheel nog 5 minuten. Haal de pitabroodjes uit de oven en beleg ze met het gehaktmengsel. Voeg de komkommer, paprika, avocado, rode ui, limoen, koriander en zure room toe. Bak de pitabroodjes nog 5 minuten in de oven. Serveer de pitabroodjes warm.

Bruschetta's met carpaccio - een heerlijke Italiaanse snack

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de sneetjes witbrood op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10 minuten. Haal de sneetjes uit de oven en laat ze afkoelen.

Verse Tortellini Soep - Een heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten!

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de tomatenpuree toe en roer goed. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Voeg de oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed. Voeg de tortellini toe en kook gedurende 10 minuten. Voeg de Parmezaanse kaas toe en roer goed. Serveer de soep met extra Parmezaanse kaas.

Quiche met kip en spinazie - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een quichevorm in met boter en bekleed de bodem met het deeg. Bak het deeg in de oven gedurende 10 minuten. Verwijder het deeg uit de oven en laat het afkoelen.

Gegrilde Ananas van de BBQ - Een heerlijk recept

Verwarm de BBQ voor op medium-hoog vuur. Schil de ananas en snijd deze in plakken van ongeveer 1 cm dik. Meng de olijfolie, kaneel, suiker en zout in een kom. Voeg de ananas toe en meng alles goed.

Boerenkool Risotto - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Met deze simpele ingrediënten en stappen maak je een heerlijke maaltijd voor het hele gezin. Probeer deze Boerenkool Risotto recept van Anna Meyer en geniet van een heerlijke maaltijd. Voor meer recepten en tips kun je een kijkje nemen op Anna Meyer of op Kookidee.