Oosters zalm gourmetpannetje - een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook, oregano, basilicum, tijm, paprikapoeder, zout en peper toe en bak 1 minuut. Voeg de kikkererwten, wortelen, uien, paprika, champignons, courgette, tomaten, olijven en kalamata-olijven toe en bak 5 minuten, of tot de groenten zacht zijn. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Voeg de zalm toe en kook 5 minuten, of tot de zalm gaar is.

Lees Verder

Valentijn Wentelteefjes - Een heerlijk recept voor de liefde

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een ovenschaal in met boter. Klop de eieren met de suiker en voeg de melk en het vanille extract toe. Voeg alle noten, zaden en pitten toe en meng alles goed door elkaar. Leg de sneetjes brood in de ovenschaal en giet het eimengsel erover. Bak de wentelteefjes in de oven gedurende 25 minuten. Serveer de wentelteefjes warm met een bolletje ijs of een bolletje slagroom.

Italiaanse Salade Recept - Anna Meyer

Begin met het wassen en snijden van de ingrediënten. Doe de tomaten, komkommer, rode ui, olijven, feta, kappertjes en basilicum in een grote kom. Voeg de olijfolie, citroensap, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Serveer de salade direct of bewaar het in de koelkast tot je het gaat serveren.

Gevulde Ananas met Rijst en Garnalen - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de ananassen in de lengte doormidden en verwijder het harde midden. Leg de ananassen op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 15 minuten.

Lactosevrije Mango Kokos Panna Cotta - Een heerlijk recept

Kooktijd: 10 minuten. Afkoelen: 3-4 uur.

Mexicaanse Zoete Aardappel Schotel - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Voorbereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 20 minuten Totale tijd: 30 minuten

Italiaanse Aardappelschotel - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Beschuit met Hummus en Avocado Roos - Een Heerlijke Recept

Begin met het schillen en pitjes verwijderen van de avocado. Snijd de avocado in kleine stukjes en voeg de olijfolie, citroensap, zout en peper toe. Meng alles goed en zet het opzij.

Yoghurt met fruit ontbijt - Een gezond en lekker ontbijt

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de banaan, appel en kiwi in kleine stukjes. Meng de yoghurt met de stukjes fruit en voeg de honing toe. Rooster de noten in de oven gedurende 5 minuten. Voeg de noten toe aan de yoghurt en fruit en meng alles goed door elkaar. Serveer het ontbijt in een kom en geniet ervan!