Aardappelsalade Recept van Anna Meyer

Kook de aardappelen in gezouten water tot ze gaar zijn. Laat de aardappelen afkoelen en snijd ze in kleine blokjes. Voeg de ui, mosterd, azijn, olijfolie, mayonaise, kappertjes en peterselie toe en meng alles goed. Breng op smaak met zout en peper. Laat de salade minstens een uur in de koelkast staan voordat je het serveert.

Lees Verder

Rijstkoekje met Chocolade en Pindakaas - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Voeg de gekookte rijst, pindakaas, chocolade chips, suiker, ei en vanille extract toe aan een kom en meng goed. Neem een kleine hoeveelheid van het mengsel en vorm er een ronde koek van. Leg de koeken op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koeken gedurende 15-20 minuten of totdat ze goudbruin zijn. Laat de koeken afkoelen voordat je ze serveert.

Gevulde Paprika's met Couscous - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de paprika's in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Leg de paprika's in een ovenschaal en bestrijk ze met wat olijfolie. Bak de paprika's in de oven gedurende 15 minuten.

Enchilada's met spinazie uit de oven - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de spinazie toe en bak tot de spinazie is geslonken. Voeg de komijnpoeder, paprikapoeder, chilipoeder, zout en peper toe en roer goed om. Voeg de tomatenpuree en kidneybonen toe en roer goed om. Laat het mengsel 5 minuten koken.

Oosterse Kipkluifjes Uit De Oven - Een Heerlijk Recept

De kipkluifjes moeten ongeveer 20 minuten in de oven worden gebakken.

Ovenschotel met Gehakt en Brood - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin het gehakt rul. Voeg de ui, knoflook, tomatenpuree, paprikapoeder, oregano, tijm, zout en peper toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg de kippenbouillon toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Ovenschotel met Kip en Broccoli - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en de broccoli in roosjes. Snipper de uien en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de kip en uien aan. Voeg de knoflook toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg de broccoli toe en bak nog een paar minuten. Voeg de kippenbouillon, room, bloem, paprikapoeder, tijm, oregano, zout en peper toe en roer goed door. Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.

Griekse stoofschotel - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de olijfolie in een grote ovenschaal en bak de kipfilet aan beide kanten goudbruin. Voeg de ui, knoflook, oregano, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg de tomatenblokjes, aardappelblokjes en kippenbouillon toe en roer goed door.

Gevulde Paprika's met Couscous - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de paprika's in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Leg de paprika's in een ovenschaal en bestrijk ze met wat olijfolie. Bak de paprika's in de oven gedurende 15 minuten.