Mexicaanse bonenschotel met ei - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350°F (175°C).

Lees Verder

Romige rijstschotel met kip - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de kipblokjes toe en bak ze tot ze goudbruin zijn. Voeg de kruiden toe en bak nog een paar minuten. Voeg de kippenbouillon toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de rijst toe en laat het geheel 10 minuten koken. Voeg de kookroom toe en roer goed door. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Doe het geheel in een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de schotel in 20 minuten gaar. Garneer de schotel met de peterselie en serveer direct.

Gezond Chocolade Ijs Recept - Anna Meyer

Het duurt slechts 10 minuten om dit gezonde chocolade ijs te bereiden. Laat het ijs vervolgens minstens 4 uur in de vriezer staan voordat je het serveert.

Bladerdeeg hapjes met ham en kaas - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in vierkanten. Leg de vierkanten op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg op elk vierkant een plakje ham en een plakje kaas. Vouw de vierkanten dubbel en druk de randen goed aan. Klop het ei met de melk en bestrijk de hapjes hiermee. Bak de hapjes in de oven gedurende 15-20 minuten, totdat ze goudbruin zijn.

Oosterse Pitabroodjes met Runderreepjes - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de pitabroodjes in de oven gedurende 10 minuten. Verwarm intussen de olijfolie in een koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook gedurende 5 minuten. Voeg vervolgens de runderreepjes toe en bak deze gedurende 5 minuten. Voeg de kruiden toe en bak nogmaals 5 minuten. Haal de pitabroodjes uit de oven en vul deze met de runderreepjes. Serveer de pitabroodjes meteen.

Krokante Gepaneerde Garnalen met Dip - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Speculaascake met Appel - Een heerlijke Nederlandse Traktatie

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een cakevorm in met boter en bestuif met bloem. Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Meng de bloem, speculaaskruiden, suiker, boter, eieren, bakpoeder en zout in een kom. Voeg de appelstukjes toe en meng alles goed door elkaar. Giet het beslag in de cakevorm en bak de taart in de oven gedurende 40-45 minuten. Controleer met een satéprikker of de taart gaar is. Laat de taart afkoelen en serveer.

Appelbeignets met Bladerdeeg uit de Oven - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de appels en snijd ze in dunne plakjes. Meng de suiker en kaneel in een kom. Voeg de appelplakjes toe en meng goed.

Boter Paneer Curry - Een heerlijke Indiase maaltijd in een handomdraai

Verwarm de boter in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, gember, komijnpoeder, kurkuma, garam masala en chili poeder toe en bak deze 2-3 minuten. Voeg de tomatenblokjes toe en laat deze 5 minuten zachtjes koken. Voeg de korianderpoeder, korianderblad, room, zout en peper toe en roer goed door.