Gevulde Courgette met Pizza Topping - Een Heerlijke Maaltijd

Deze maaltijd is bedacht door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer. Anna is een gepassioneerde chef-kok die al jarenlang recepten bedenkt en deelt met de wereld. In dit recept deelt ze haar creatieve manier om courgette te eten. Volg de stappen van Anna en maak deze heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten.

Lees Verder

Zalmcocktail met Avocado - Een heerlijke en gezonde maaltijd

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes en leg deze op een bakplaat. Bak de zalm in de oven gedurende 10 minuten. Laat de zalm afkoelen.

Vispannetje uit Abruzzo - Een authentieke Italiaanse maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snij de uien, knoflook, wortels, bleekselderij en tomaten in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een grote ovenschaal en voeg de uien, knoflook, wortels, bleekselderij en tomaten toe. Bak de groenten 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed door.

Tortellini met verse spinazie - een heerlijke maaltijd in 20 minuten

Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut. Voeg de spinazie toe en bak deze 2 minuten. Voeg de gedroogde kruiden toe en bak nog 1 minuut. Voeg de gekookte tortellini toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met geraspte Parmezaanse kaas.

Oreo Valentijn Pops - Een lekkere traktatie voor Valentijnsdag

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verkruimel de Oreo koekjes en verdeel de kruimels over de bakplaat. Bak de kruimels in de oven gedurende 10 minuten. Laat de kruimels afkoelen.

Alcoholvrije stoofperen maken met Anna Meyer

De kooktijd voor deze alcoholvrije stoofperen is 45 minuten.

Oreo Cheesecake Recept - Maak de Perfecte Cheesecake met Oreo's

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. Verkruimel de Oreo koekjes en meng deze met de gesmolten boter. Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm en druk het aan. Bak de bodem 10 minuten in de oven.

Wraps met krokante garnalen - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de olijfolie, knoflook, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom. Voeg de garnalen toe en meng goed. Leg de garnalen op een bakplaat en bak in de oven gedurende 10-15 minuten. Haal de garnalen uit de oven en laat afkoelen.

Italiaans Vispakketje - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de uien en knoflook in kleine stukjes. Verdeel de uien en knoflook over een ovenschaal. Voeg de olijfolie, Italiaanse kruiden, citroensap, peper, zout, peterselie en basilicum toe. Meng alles goed door elkaar. Leg de visfilet op de uien en knoflook en giet het mengsel eroverheen. Zet de ovenschaal in de oven en bak het vispakketje in ongeveer 20 minuten gaar.