Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 8 stukken. Leg de stukken op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de bladerdeegstukken in de oven gedurende 10-15 minuten tot ze goudbruin zijn.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de paprika toe en bak nog een paar minuten. Voeg de tomatenblokjes, kidneybonen, paprikapoeder, komijnpoeder, chilipoeder, zout en peper toe en roer goed. Laat de goulash 10 minuten zachtjes koken.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de witlof in dunne plakjes en leg deze in een ovenschaal. Voeg de ham toe en bestrooi met de geraspte kaas. Zet de ovenschaal in de oven en bak de witlof schotel gedurende 20 minuten.
Begin met het smelten van de chocolade. Doe dit in een pannetje op laag vuur. Roer regelmatig om te voorkomen dat de chocolade aanbrandt. Zodra de chocolade gesmolten is, voeg je de kokosrasp, gesmolten boter, suiker en melk toe. Roer alles goed door elkaar.
De kooktijd voor bananenloempia's is ongeveer 20 minuten. Het duurt ongeveer 10 minuten om de vulling te maken en 10 minuten om de loempia's te bakken.
Verwarm de grill of een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg wat olie toe aan de pan en leg de hamburgers erin. Bak de hamburgers aan beide kanten goudbruin. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Over Mij
Dag Allemaal! I Anna Meyer.
In De Afgelopen Jaren Is Mijn Keuken Een Plaats Van Experimenten, Onderzoek En Eindeloze Creativiteit Geworden.Net Als Een Huisvrouw, Kook Ik Niet Alleen - Ik Maak Kunst.Van Elk Ingrediënt Tot Het Laatste Gerecht, Mijn Proces Is Een Reis Die Ik Met Je Wil Delen.Kijk Dieper Om Mijn Verhaal, Mijn Experimenten En, Natuurlijk, Mijn Beste Recepten Te Vinden!