Zalmballetjes met Avocadodip - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Begin met het maken van de zalmballetjes. Doe de zalmfilet, eieren, bloem, paneermeel, peterselie, olijfolie, citroensap, zout en peper in een kom en meng alles goed. Maak vervolgens kleine balletjes van het mengsel en leg ze op een bord. Bak de balletjes in een koekenpan met olijfolie op middelhoog vuur gedurende ongeveer 5 minuten, of totdat ze goudbruin en gaar zijn.

Lees Verder

Lactosevrije Cakejes - Een Simpele Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, bakpoeder en vanille extract in een kom. Voeg de boter toe en kneed het tot een glad deeg. Voeg de eieren en melk toe en kneed het deeg nogmaals.

Boterkoek met Appel - Een Heerlijke Nederlandse Taart

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, boter, suiker, eieren, bakpoeder en vanille extract in een kom. Kneed het deeg met je handen tot een bal. Vet een bakvorm in en druk het deeg in de vorm. Bak de boterkoek in de oven gedurende 25 minuten.

Groene Smoothie met Spinazie en Banaan - Anna Meyer

De kooktijd voor deze smoothie is slechts 5 minuten.

Avocado Hummus Recept - Maak het met Anna Meyer

Giet de kikkererwten in een zeef en spoel ze af met koud water. Laat de kikkererwten uitlekken en zet ze daarna opzij.

Nacho's met Pulled Chicken - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verdeel de tortilla chips over een ovenschaal. Verdeel de pulled chicken, geraspte kaas, ui en paprika over de chips. Bestrooi met de kruiden en olijfolie. Bak de nacho's in de oven voor 15-20 minuten. Serveer de nacho's met guacamole, salsa en crème fraîche.

Pastaschotel met bloemkool - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en kook deze in een pan met water en een beetje zout voor ongeveer 5 minuten.

Rucolasoep Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui, knoflook, wortels en bleekselderij toe. Bak de groenten 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Laat de soep 10 minuten koken. Voeg de rucola toe en laat nog 5 minuten koken. Voeg het citroensap toe en pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de soep met wat geraspte Parmezaanse kaas.

Carrot Cake Recept - Maak de Perfecte Carrot Cake met Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een cakevorm in met boter en bestuif met bloem.