Halloumi Salade met Gegrilde Perzik - Een Verrukkelijke Salade

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de halloumi in plakjes en leg deze op een bakplaat. Bak de halloumi in de oven gedurende 10-15 minuten totdat deze goudbruin en knapperig is. Haal de halloumi uit de oven en laat afkoelen.

Lees Verder

Souvlaki recept: Griekse klassieker gemaakt door Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in blokjes en doe deze in een kom. Voeg de olijfolie, citroensap, oregano, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Leg de kipblokjes op een bakplaat en zet deze in de oven. Bak de kipblokjes in ongeveer 20 minuten gaar.

Summer Rolls met Garnalen - Een heerlijk recept voor de zomer

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de olijfolie, sojasaus, limoensap, knoflookpoeder, gemberpoeder, sesamolie, chilipoeder, korianderpoeder, zout en peper in een kom. Voeg de garnalen toe en meng goed. Leg de garnalen op een bakplaat en zet in de oven voor 10 minuten.

Sla Wraps met Vega Balletjes en Satésaus - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de vega balletjes in de oven voor ongeveer 20 minuten. Snijd ondertussen de tomaten en de rode ui in kleine stukjes. Verwarm de wraps in de oven voor ongeveer 5 minuten. Verdeel de sla, tomaten, rode ui en vega balletjes over de wraps. Voeg de satésaus toe en vouw de wraps dicht.

Vegan Muffins met Blauwe Bessen - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350°F (175°C).

Pannenkoeken met Peer en Geitenkaas - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een kom. Voeg de eieren, melk en boter toe en mix het geheel tot een glad beslag. Schil de peer en snijd deze in kleine stukjes. Voeg de peerstukjes toe aan het beslag en meng het geheel goed door elkaar. Verdeel het beslag over een ingevette bakplaat en verdeel de geitenkaas erover. Bak de pannenkoeken in de oven gedurende 15-20 minuten. Serveer de pannenkoeken met peer en geitenkaas warm.

Italiaanse Gevulde Puntpaprika - Een Heerlijk Recept

Met dit recept kun je een heerlijke Italiaanse gevulde puntpaprika maken. Het is een eenvoudig recept dat je in slechts 30 minuten klaar kunt hebben. Probeer het vandaag nog en geniet van de heerlijke smaak van de Italiaanse keuken.

Melanzane Parmigiana - Een authentieke Italiaanse schotel

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de aubergines in dunne plakken en leg ze op een bakplaat. Bestrijk de plakken met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper. Bak de aubergines in de oven gedurende 15 minuten. Haal de plakken uit de oven en laat ze afkoelen.

Tomatensalade met Burrata - Een heerlijke salade in 15 minuten

Begin met het wassen van de tomaten en snijd ze in plakjes. Leg de tomatenplakjes op een bord en verdeel de burrata erover. Voeg de olijfolie, balsamicoazijn, basilicum, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Laat de salade 5 minuten staan zodat de smaken goed kunnen intrekken.