Blondies met witte chocolade en speculaas - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de witte chocolade en de boter in een pannetje op laag vuur. Roer de bruine suiker, eieren en vanille extract erdoor. Voeg de bloem en het bakpoeder toe en roer tot een glad beslag. Voeg de speculaas toe en roer goed door.

Lees Verder

Aardbei, Ananas en Marshmallow Spies van de BBQ

Begin met het wassen van de aardbeien en ananas. Snijd de aardbeien in plakjes en de ananas in blokjes. Leg de plakjes aardbei en blokjes ananas op de spiesen. Voeg de marshmallows toe en rooster de spiesen op de BBQ. Rooster de spiesen gedurende 5-7 minuten, of totdat de marshmallows goudbruin zijn.

Romige Courgette met Garnalen - Een Heerlijke Maaltijd

Italiaanse Tortelloni Salade - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.

Boter Paneer Curry - Een heerlijke Indiase maaltijd in een handomdraai

Verwarm de boter in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, gember, komijnpoeder, kurkuma, garam masala en chili poeder toe en bak deze 2-3 minuten. Voeg de tomatenblokjes toe en laat deze 5 minuten zachtjes koken. Voeg de korianderpoeder, korianderblad, room, zout en peper toe en roer goed door.

Salade met Kip Gyros - Een heerlijke Griekse salade

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en leg deze in een ovenschaal. Voeg de olijfolie, oregano, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Zet de ovenschaal in de oven en bak de kip in ongeveer 20 minuten gaar.

Burrito's van Kool - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Kook de kool in een pan met een beetje water totdat het gaar is. Laat het afkoelen en hak het fijn.

Broodjes Gevuld met Ei - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de broodjes doormidden en leg ze op een bakplaat. Bak de broodjes in de oven gedurende 10 minuten. Verwarm de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de eieren toe en klop ze licht. Voeg het zout, peper, peterselie, bieslook, knoflook en kaas toe en klop alles goed door elkaar. Verdeel het eimengsel over de broodjes en bak nog eens 10 minuten in de oven.

Mexicaanse Lasagne met Tortilla Wraps - Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het tot het gaar is. Voeg de tomatenpuree, tomatenblokjes, chilipoeder, komijnpoeder, paprikapoeder, oregano, suiker, maïs, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar en laat het 10 minuten zachtjes koken.