Broodjes met Gezonde Eiersalade - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Kook de eieren in 10 minuten gaar. Laat de eieren afkoelen en pel ze. Hak de eieren fijn en voeg de mayonaise, mosterd, dille, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar. Voeg de kappertjes, augurken en peterselie toe en roer alles goed door elkaar.

Lees Verder

Baklava recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Hak de noten fijn en meng ze met de suiker. Smelt de boter in een pan. Vet een ovenschaal in met de gesmolten boter. Leg een laag filodeeg in de ovenschaal en bestrijk het met de gesmolten boter. Herhaal dit proces totdat alle filodeeg is gebruikt. Bestrooi de notenmengsel over het filodeeg. Bak de baklava in de oven gedurende 30 minuten. Laat de baklava afkoelen. Verwarm de honing in een pan en giet het over de afgekoelde baklava. Laat de baklava afkoelen voordat je hem serveert.

Recept voor Bruschetta's van de Big Green Egg

Stap 1: Verwarm de Big Green Egg tot 200 graden Celsius.

Gegrilde Avocado's met Gehakt - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Halveer de avocado's en verwijder de pit. Bestrijk de avocado's met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Leg de avocado's op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 15 minuten.

Komkommerrolletjes met Zalm - Een heerlijk recept van Anna Meyer

1. Schil de komkommers en snijd ze in dunne plakken. Leg de plakken op een schoon werkvlak en bestrijk ze met wat zout. Laat de plakken 10 minuten staan.

Lasagne met Asperges en Kip - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bak deze in een koekenpan met olijfolie. Voeg de ui en knoflook toe en bak deze mee. Voeg de bloem toe en roer goed. Voeg de kippenbouillon toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Voeg de slagroom toe en laat het geheel nog 5 minuten koken. Breng op smaak met peper en zout.

Crepe Suzette - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Begin met het maken van de crepes. Klop de eieren in een kom en voeg de melk, bloem, boter en zout toe. Roer alles goed door elkaar totdat er een glad beslag ontstaat. Laat het beslag een half uur rusten. Verwarm een koekenpan en voeg een klein beetje boter toe. Giet een klein beetje beslag in de pan en bak de crepe aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit proces totdat alle crepes klaar zijn.

Flammkuchen Rolletjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de bloem, zout en suiker in een kom. Voeg de boter toe en kneed het deeg tot een bal. Voeg de melk toe en kneed het deeg nogmaals. Laat het deeg 30 minuten rusten.

Portobello Pizza's - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 375 graden Fahrenheit. Verwijder de steel van de portobello paddenstoelen en leg ze op een bakplaat. Bestrijk de paddenstoelen met olijfolie en bestrooi ze met peper en zout. Bak de paddenstoelen in de oven gedurende 10-15 minuten.