Bananenloempia's maken met Anna Meyer

De kooktijd voor bananenloempia's is ongeveer 20 minuten. Het duurt ongeveer 10 minuten om de vulling te maken en 10 minuten om de loempia's te bakken.

Lees Verder

Groentestrudel met Spinazie - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de spinazie toe en bak tot de spinazie is geslonken. Voeg de oregano, basilicum, tijm, zout en peper toe en roer goed om.

Hutspot Recept - Klaar in 30 Minuten

Het klaarmaken van de hutspot duurt ongeveer 30 minuten.

Gezonde tosti met groenten - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie. Verdeel de groenten over de sneetjes brood en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de tosti's in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de kaas gesmolten is en de broodjes goudbruin zijn. Serveer de tosti's warm met wat zout en peper naar smaak.

Banaan Flappen met Nutella - Een heerlijk recept

Voorbereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 10 minuten Totale tijd: 20 minuten

Moederdag Sandwiches met Aardbei op een Stokje - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de boter in een kleine pan. Besmeer de sneetjes witbrood met de gesmolten boter. Bestrijk de sneetjes met de aardbeienjam. Leg de aardbeien op de sneetjes en steek er een stokje in. Bak de sandwiches in de oven gedurende 10-15 minuten. Serveer de sandwiches warm.

Tony Chocolonely Karamel Zeezout Mousse - Een heerlijke traktatie!

Begin met het smelten van de Tony Chocolonely Karamel Zeezout in een kom boven een pan met kokend water. Roer de chocolade regelmatig totdat deze volledig gesmolten is. Laat de chocolade afkoelen.

Groene Smoothie met Spinazie en Banaan - Anna Meyer

De kooktijd voor deze smoothie is slechts 5 minuten.

Hotdogs met zuurkool - een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de hotdogs in de oven gedurende 10 minuten. Verwarm ondertussen de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak deze gedurende 5 minuten. Voeg de knoflook, paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, zout en peper toe en bak nog eens 2 minuten. Voeg de zuurkool toe en bak gedurende 5 minuten. Serveer de hotdogs met de zuurkool.