Tiramisu recept van Anna Meyer

Kook de espresso en laat deze afkoelen. Meng de espresso met 2 eetlepels suiker en laat het mengsel afkoelen.

Lees Verder

Aardappelspies van de BBQ - Recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze aardappelspies is ongeveer 10-15 minuten.

Heerlijke Bounty Cupcakes - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, suiker, eieren, boter, bakpoeder, melk en vanille extract in een kom. Mix het geheel met een mixer tot een glad beslag. Verdeel het beslag over 12 cupcake vormpjes en bak de cupcakes in de oven gedurende 20 minuten. Laat de cupcakes afkoelen.

Limoen Avocado Cheesecake - Een heerlijke traktatie

Verwarm de oven voor op 180 graden. Breek de koekjes in kleine stukjes en meng deze met de gesmolten boter. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan. Bak de bodem 10 minuten in de oven.

Carrot Cake Wafels - Een heerlijk recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze Carrot Cake Wafels is ongeveer 10 minuten.

Omeletrol met Spinazie - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

De totale kooktijd voor deze omeletrol met spinazie is ongeveer 25 minuten.

Kofte Recept - Een heerlijke Turkse Kofte

Begin met het fijnhakken van de ui, knoflook, peterselie, koriander, munt, selderij, peterseliewortel, knoflook, ui, tomaat, paprika, wortel, courgette, aubergine, champignons, olijven, amandelen, walnoten, pijnboompitten, sesamzaadjes, lente-uitjes, peterselieblaadjes, korianderblaadjes, muntblaadjes, selderijblaadjes, peterseliewortelblaadjes, knoflookblaadjes, uibladeren, tomaatblaadjes, paprikabladeren, wortelblaadjes, courgetteblaadjes, aubergineblaadjes, champignonblaadjes, olijvenblaadjes, amandelblaadjes, walnootblaadjes, pijnboompittenblaadjes en sesamzaadblaadjes.

Boter Kip Curry Recept - Klaar in 30 Minuten

Probeer dit heerlijke boter kip curry recept van Anna Meyer. Klaar in 30 minuten, het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat iedereen kan maken. De combinatie van kruiden en specerijen maakt dit gerecht heerlijk. De boter en kokosmelk geven het gerecht een romige textuur. Serveer het met naanbrood of rijst voor een heerlijke maaltijd.

Kipdrumsticks met mais van de bakplaat - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kipdrumsticks op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie. Bestrooi de kipdrumsticks met de paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper. Bak de kipdrumsticks in de oven gedurende 25 minuten.