Burrito met Kip - Een Heerlijke Mexicaanse Maaltijd

Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de kipfilets toe en bak ze aan beide kanten goudbruin. Voeg de ui, knoflook, komijnpoeder, paprikapoeder, chilipoeder, korianderpoeder, zout en peper toe en bak nog een paar minuten. Voeg de kippenbouillon toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Lees Verder

Biet Wellington - Een heerlijk vegetarisch gerecht

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de bieten en snijd ze in dunne plakjes. Leg de plakjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak de bieten in de oven gedurende 20 minuten. Laat afkoelen.

Frozen Yoghurt Bites - Een heerlijk en gezond recept

Kooktijd: 15 minuten

Gegrilde Ananas van de BBQ - Een heerlijk recept

Verwarm de BBQ voor op medium-hoog vuur. Schil de ananas en snijd deze in plakken van ongeveer 1 cm dik. Meng de olijfolie, kaneel, suiker en zout in een kom. Voeg de ananas toe en meng alles goed.

Pita met Vegetarische Shoarma - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

3 x Canapé Recepten van Anna Meyer

Deze koude canapé met zalm en avocado is een heerlijke combinatie van smaken. De zalm en avocado zijn heerlijk fris en de kruiden geven de canapé een extra smaak. Deze canapé is eenvoudig te maken en zal zeker indruk maken op je gasten.

Shakshuka recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak deze 2-3 minuten. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut. Voeg de paprika's toe en bak nog 5 minuten. Voeg de komijnpoeder, paprikapoeder en chilipoeder toe en bak nog 1 minuut. Voeg de tomatenblokjes toe en breng op smaak met zout en peper. Laat de saus 5 minuten zachtjes koken.

Tofu Spiesjes met Groenten - Een Heerlijk Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de tofu in blokjes en leg deze op een bakplaat. Bak de tofu in de oven voor ongeveer 15 minuten.

Gehaktballen Recept - Makkelijk en Lekker!

Het gehele recept duurt ongeveer 30 minuten, waarvan 15 minuten in de oven.