Groene Godin Dip - Een heerlijke recept van Anna Meyer

De kooktijd voor de Groene Godin Dip is ongeveer 10 minuten.

Lees Verder

Tomaten Bladerdeeghapjes - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Snijd het bladerdeeg in vierkanten van ongeveer 10 cm. Snijd de tomaten in dunne plakjes. Verdeel de tomatenplakjes over de vierkanten. Bestrooi de tomaten met de olijfolie, de geraspte kaas, de oregano, de basilicum, het knoflookpoeder, het zout en de peper. Bak de tomaten bladerdeeghapjes in de oven gedurende 15 minuten. Serveer de tomaten bladerdeeghapjes warm.

Mediterraanse Tapenade Recept - Maak het met Anna Meyer

Het kost ongeveer 10 minuten om de tapenade te maken.

Recept voor Zuurkool Stamppot door Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. Kook de aardappelen in een pan met water en zout tot ze gaar zijn. Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen.

Zelfgemaakte Soesjes met Slagroom - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, bakpoeder, vanille extract en zout in een kom. Voeg de boter toe en kneed het deeg met je handen tot het een glad deeg vormt. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak en steek er met een ronde uitsteker kleine rondjes uit. Leg de rondjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10-12 minuten. Laat de soesjes afkoelen. Klop de slagroom met de poedersuiker tot het stijf is. Vul de soesjes met de slagroom en serveer ze direct.

Rucolasoep Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui, knoflook, wortels en bleekselderij toe. Bak de groenten 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Laat de soep 10 minuten koken. Voeg de rucola toe en laat nog 5 minuten koken. Voeg het citroensap toe en pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de soep met wat geraspte Parmezaanse kaas.

Griekse Quinoa Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de paprika, courgette, tomatenblokjes, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en bak dit 5 minuten. Voeg de gekookte quinoa toe en bak dit nog 5 minuten. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en bak het 15 minuten in de oven.

3 Kleuren IJscake met Bosvruchten - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Breek de biscuitjes in kleine stukjes en meng deze met de gesmolten boter en suiker. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan. Bak de bodem in de oven gedurende 10 minuten. Laat de bodem afkoelen.

Tomaten-Crèmesoep - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de tomatenblokjes, kippenbouillon, tomatenpuree, basilicum, suiker, zout en peper toe. Breng aan de kook en laat het 10 minuten koken. Voeg de slagroom toe en laat het nog 5 minuten koken. Pureer de soep met een staafmixer tot een gladde crèmesoep. Serveer de soep met wat extra basilicum en wat stukjes brood.