Gevulde Pizza Ballen - Een heerlijk recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze gevulde pizza ballen is 20 minuten.

Lees Verder

Glutenvrije en Lactosevrije Boterkoek - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius. Vet een bakvorm in met boter en bestuif met meel. Klop de boter en suiker in een kom tot een luchtig mengsel. Voeg de eieren toe en klop tot een glad mengsel. Voeg het meel, bakpoeder, vanille-extract en zout toe en meng tot een glad deeg. Voeg eventueel wat extra meel toe als het deeg te plakkerig is.

Lasagnette - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het tot het gaar is. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Shoarma Quiche met Prei - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Als je op zoek bent naar een lekkere maaltijd die je in een handomdraai kunt bereiden, dan is deze shoarma quiche met prei precies wat je zoekt. Het is een heerlijke combinatie van smaken die iedereen zal smaken. Volg onze stap-voor-stap instructies en geniet van een heerlijke maaltijd.

Carrot Cake Recept - Maak de Perfecte Carrot Cake met Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een cakevorm in met boter en bestuif met bloem.

Blini met geitenkaas - recept van Anna Meyer

Meng de bloem, bakpoeder, zout en suiker in een kom. Voeg de eieren, olijfolie en melk toe en mix het tot een glad beslag. Laat het beslag 10 minuten staan. Verwarm een koekenpan en voeg een klein beetje olie toe. Bak de blini's aan beide kanten goudbruin. Verdeel de geitenkaas over de blini's en serveer.

Vegan Tiramisu - Een heerlijke veganistische traktatie

Meng de veganistische roomkaas, slagroom, kokosmelk, suiker, vanille-extract en citroensap in een kom. Mix het geheel met een mixer totdat het een glad mengsel is. Zet het mengsel vervolgens in de koelkast om af te koelen.

Aspergeragout - Een heerlijke maaltijd met een twist

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de uien en knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit de uien en knoflook aan. Voeg de champignons en kipfilet toe en bak deze aan. Voeg de kippenbouillon, tomatenpuree, peterselie, basilicum, zout en peper toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Voeg de asperges toe en laat het geheel nog 10 minuten koken. Verdeel het geheel over een ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de aspergeragout in de oven gedurende 20 minuten. Serveer de aspergeragout met een frisse salade.

Zalmballetjes met Avocadodip - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Begin met het maken van de zalmballetjes. Doe de zalmfilet, eieren, bloem, paneermeel, peterselie, olijfolie, citroensap, zout en peper in een kom en meng alles goed. Maak vervolgens kleine balletjes van het mengsel en leg ze op een bord. Bak de balletjes in een koekenpan met olijfolie op middelhoog vuur gedurende ongeveer 5 minuten, of totdat ze goudbruin en gaar zijn.