Quesadillas met Gehakt - Een Heerlijke Mexicaanse Maaltijd

Verwarm een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het gehakt, de ui, knoflook, komijnpoeder, chilipoeder, paprikapoeder, zout en peper toe. Bak het gehakt tot het gaar is, ongeveer 10 minuten. Voeg de koriander, peterselie, tomaat en kaas toe en bak nog een paar minuten tot alles goed gemengd is.

Lees Verder

Macaroni met Gehakt en Groenten - Een Heerlijke Maaltijd

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel met koud water. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook 2 minuten. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de paprika, courgette, tomatenblokjes, tomatenpuree, paprikapoeder, oregano, basilicum, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Voeg de macaroni toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel nog 5 minuten koken. Serveer de macaroni met gehakt en groenten meteen.

Moederdag Ontbijt Bowl - Een Verrassend Ontbijt voor Moederdag

Deze Moederdag Ontbijt Bowl is een combinatie van verschillende ingrediënten die samen een heerlijk ontbijt maken. De bowl bestaat uit havermout, yoghurt, vers fruit, noten en zaden. De ingrediënten zijn gezond en voedzaam en zorgen ervoor dat je moeder de dag goed begint.

Bladerdeegsterren met Ananas en Kokos - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 8 stukken. Leg de stukken op een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de ananas, kokosrasp, suiker en ei in een kom. Verdeel het mengsel over de bladerdeegstukken. Vouw de stukken dubbel en druk de randen goed aan. Bestrijk de bladerdeegsterren met het ei. Bak de bladerdeegsterren in de oven gedurende 15-20 minuten. Laat de bladerdeegsterren afkoelen en serveer ze warm of koud.

Mango Tiramisu Recept - Maak het met Anna Meyer

Begin met het maken van de vulling. Meng de mascarpone met de suiker en het citroensap. Klop de slagroom stijf en voeg deze toe aan het mascarpone-mengsel. Roer alles goed door elkaar.

Italiaanse tosti met pesto - recept van Anna Meyer

De totale kooktijd voor deze Italiaanse tosti met pesto is ongeveer 10 minuten.

Quiche Caprese - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Begin met het maken van de deeg. Meng de bloem en de boter in een kom en kneed het tot een deeg. Rol het deeg uit en bekleed hiermee een quichevorm. Prik het deeg met een vork en bak het in de oven op 180 graden gedurende 10 minuten.

Visspies met Basilicumsaus - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Kooktijd: 30 minuten

Donuts maken met Anna Meyer - recept en tips