Kofte Recept - Een heerlijke Turkse Kofte

Begin met het fijnhakken van de ui, knoflook, peterselie, koriander, munt, selderij, peterseliewortel, knoflook, ui, tomaat, paprika, wortel, courgette, aubergine, champignons, olijven, amandelen, walnoten, pijnboompitten, sesamzaadjes, lente-uitjes, peterselieblaadjes, korianderblaadjes, muntblaadjes, selderijblaadjes, peterseliewortelblaadjes, knoflookblaadjes, uibladeren, tomaatblaadjes, paprikabladeren, wortelblaadjes, courgetteblaadjes, aubergineblaadjes, champignonblaadjes, olijvenblaadjes, amandelblaadjes, walnootblaadjes, pijnboompittenblaadjes en sesamzaadblaadjes.

Lees Verder

Pannenkoek met Kaas en Spek - Recept van Anna Meyer

Begin met het kloppen van de eieren in een kom. Voeg de melk toe en meng goed. Voeg vervolgens de bloem, bakpoeder en zout toe en meng tot een glad beslag. Voeg de boter toe en meng goed. Voeg de geraspte kaas en gebakken spek toe en meng goed.

Chocolade Croissant Rolletjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Bietencarpaccio: een heerlijke salade met een twist

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de bieten en snijd ze in dunne plakjes. Leg de plakjes op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bak de bieten in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn. Laat de bieten afkoelen.

Bramen Strudel Recept - Anna Meyer

Meng de bloem, lauw water, olijfolie en zout in een kom. Kneed het deeg tot het glad en elastisch is. Laat het deeg vervolgens een uur rusten.

Carrot Cake Recept - Maak de Perfecte Carrot Cake met Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een cakevorm in met boter en bestuif met bloem.

Lentesoep - Een heerlijke soep voor de lente

Kooktijd: 30 minuten

Salade met Eendenborst en Walnotendressing - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de eendenborsten op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie. Bestrooi ze met zout en peper. Bak de eendenborsten in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn. Laat de eendenborsten afkoelen.

Salade met Perzik en Tomaat - Een Verfrissende Recept van Anna Meyer

Begin met het wassen en snijden van de perziken en tomaten. Leg de plakjes in een kom en voeg de olijfolie, balsamicoazijn, basilicum, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar en laat de salade minstens 10 minuten staan. Serveer de salade meteen of bewaar het in de koelkast tot je het gaat serveren.