Gezonde Ontbijtpizza met Fruit - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng in een kom het meel, bakpoeder, honing en olijfolie. Voeg de yoghurt toe en kneed het deeg tot een soepel geheel. Bestuif het aanrecht met wat meel en rol het deeg uit tot een dunne pizza. Leg de pizza op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de pizza in de oven gedurende 15 minuten. Haal de pizza uit de oven en beleg de pizza met de appel, banaan, blauwe bessen, frambozen en aardbeien. Bak de pizza nog 5 minuten in de oven. Haal de pizza uit de oven en serveer de pizza warm.

Lees Verder

Kruidnoten Crumble - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de kruidnoten in een kom en voeg de boter, suiker en kaneel toe. Meng alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en bak het in de oven gedurende 20 minuten. Laat de crumble afkoelen en serveer met een bolletje vanille-ijs.

Pasta met Boerenkool en Rookworst - Een Heerlijke Nederlandse Maaltijd

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.

Warme Chocolademelk met Speculaas - Een Heerlijk Recept

De kooktijd voor deze warme chocolademelk met speculaas is ongeveer 10 minuten.

Orzo met Groenten Ratatouille - Een Heerlijke Maaltijd in 30 Minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de courgette, paprika en tomatenblokjes toe en bak deze 5 minuten mee. Voeg de Italiaanse kruiden toe en breng op smaak met zout en peper. Voeg de orzo toe en roer alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en zet de schaal 15 minuten in de oven.

Pitabroodje Caprese - Een heerlijke Italiaanse maaltijd in 15 minuten

De kooktijd voor deze maaltijd is 15 minuten.

Maak je eigen Frappuccino Mokka thuis met Anna Meyer

Het kost ongeveer 5 minuten om de Frappuccino Mokka te maken.

Bruschetta met Avocado en Ham - Een Heerlijke Recept

De kooktijd voor deze bruschetta met avocado en ham is 15 minuten.

Ovenschotel met Bugles - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui, knoflook en paprika toe. Bak de groenten ongeveer 5 minuten, of totdat de ui glazig is. Voeg de Bugles toe en bak nog eens 5 minuten.