Noedel Bowl met Zalm - Een heerlijke maaltijd in slechts 20 minuten!

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de zalmfilet in blokjes en leg deze op een bakplaat. Bestrooi de zalm met peper, zout en gemberpoeder. Bak de zalm in de oven gedurende 10 minuten.

Lees Verder

Gezonde Chocolade Mousse Recept - Anna Meyer

Kooktijd: 15 minuten

Tosti Zuurkool Ananas - Een heerlijke combinatie van smaken

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Smelt de boter in een koekenpan. Leg de sneetjes witbrood in de pan en bak ze aan beide kanten goudbruin. Verdeel de zuurkool, ananas en kaas over de sneetjes witbrood. Bak de tosti's nog een paar minuten in de pan totdat de kaas gesmolten is.

Ananas Crumble van de Big Green Egg

Verwarm de Big Green Egg voor op 200 graden Celsius. Schil de ananas en snijd deze in kleine stukjes. Doe de ananas in een ovenschaal. Meng in een kom de bloem, suiker, boter en kaneel. Voeg dit mengsel toe aan de ananas in de ovenschaal. Zet de ovenschaal in de Big Green Egg en bak de crumble gedurende 25 minuten.

Ovenschotel met Ragout en Broccoli - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit een koekenpan met wat olie en bak hierin het gehakt rul. Voeg de ui en knoflook toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg vervolgens de tomatenpuree, tomatenblokjes, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed door. Laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen.

Hartige Galette met Aubergine - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Begin met het maken van de deeg. Doe de bloem, boter, zout en koud water in een kom en kneed het tot een deeg. Wikkel het deeg in plasticfolie en zet het minstens 30 minuten in de koelkast.

Babi Pangang Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de ketjap manis, sojasaus, oestersaus, suiker, maïzena, sesamolie, gember, knoflook, ui, chilipeper, pinda's, koriander, olijfolie, zonnebloemolie, witte wijn en water in een kom. Voeg het varkensvlees toe en meng alles goed door elkaar. Leg het vlees in een ovenschaal en zet het 30 minuten in de oven. Haal het vlees uit de oven en serveer het direct.

Luxe Aardappelgratin met Champignons en Truffel

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Vet een ovenschaal in met boter. Leg de aardappelplakjes in de ovenschaal en bestrooi met zout en peper. Voeg de champignons toe en bestrooi met zout en peper. Giet de truffelolie over de aardappelen en champignons en meng goed. Bak de aardappelen en champignons in de oven gedurende 25 minuten.

Komkommerrolletjes met Zalm - Een heerlijk recept van Anna Meyer

1. Schil de komkommers en snijd ze in dunne plakken. Leg de plakken op een schoon werkvlak en bestrijk ze met wat zout. Laat de plakken 10 minuten staan.