Avocado Dressing Recept - Maak het met Anna Meyer

Het maken van deze avocado dressing duurt ongeveer 10 minuten.

Lees Verder

Gevulde Aardappels Moussaka - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappels en kook ze in een pan met water en een snufje zout. Kook de aardappels in ongeveer 15 minuten gaar. Giet de aardappels af en laat ze afkoelen.

Boerenkoolquiche - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een quichevorm in met olijfolie. Kook de boerenkool in een pan met wat water en zout. Laat de boerenkool afkoelen. Bak het spek in een koekenpan. Voeg de boerenkool toe aan de quichevorm. Voeg de eieren, kaas, spek, olijfolie, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar. Bak de quiche in de oven gedurende 30 minuten. Laat de quiche afkoelen voordat je hem serveert.

Chili con Carne - Een heerlijke Mexicaanse maaltijd

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het tot het gaar is. Voeg de paprika, tomatenblokjes, kidneybonen, chilipoeder, komijnpoeder, oregano, paprikapoeder, cayennepeper, suiker, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Luxe Aardappelgratin met Champignons en Truffel

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Vet een ovenschaal in met boter. Leg de aardappelplakjes in de ovenschaal en bestrooi met zout en peper. Voeg de champignons toe en bestrooi met zout en peper. Giet de truffelolie over de aardappelen en champignons en meng goed. Bak de aardappelen en champignons in de oven gedurende 25 minuten.

Glutenvrije Basiscake - Een Simpele Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een cakevorm in met boter en bestuif met meel. Meng in een kom het meel, bakpoeder, zout en suiker. Voeg de eieren, olie, melk en vanille extract toe en mix tot een glad beslag. Giet het beslag in de cakevorm en bak de cake in de oven gedurende 35-40 minuten. Controleer met een satéprikker of de cake gaar is. Laat de cake afkoelen en serveer.

Tomatensoep met Pesto Broodjes - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de tomatenblokjes, suiker, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed. Voeg het water toe en breng aan de kook. Laat het 10 minuten koken. Verwijder van het vuur en pureer met een staafmixer tot een gladde soep.

Zalm Curry met Paksoi - Een heerlijke maaltijd in 20 minuten

Verwarm de olijfolie in een grote pan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg de gemberpoeder, kurkuma, komijnpoeder, chili poeder, zout en peper toe en roer goed door. Voeg de paksoi toe en bak deze 2 minuten mee. Voeg de zalm toe en bak deze 2 minuten mee. Voeg de kokosmelk toe en laat de curry 5 minuten zachtjes koken. Voeg de koriander toe en roer goed door. Serveer de zalm curry met paksoi met rijst of naanbrood.

Vegetarische Enchiladas - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit een scheut olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de paprika, maïs, kidneybonen, tomatenpuree, komijnpoeder, chilipoeder, paprikapoeder, oregano, cayennepeper, zout en peper toe en bak dit 5 minuten. Verdeel het mengsel over 8 tortilla's en rol deze op. Leg de tortilla's in een ovenschaal en giet de enchiladasaus erover. Bestrooi met de geraspte kaas en zet de ovenschaal in de oven. Bak de enchiladas in 20 minuten goudbruin en gaar. Serveer de enchiladas met een salade.