Knakworst Mummies - Een lekker en eenvoudig recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 6 stukken. Leg de knakworstjes op het bladerdeeg en vouw de stukken bladerdeeg om de knakworstjes heen. Klop het ei los met de melk en bestrijk de knakworst mummies hiermee. Bestrijk de knakworst mummies vervolgens met de mosterd, ketchup en geraspte kaas. Bak de knakworst mummies in de oven gedurende 15-20 minuten totdat ze goudbruin zijn.

Lees Verder

Mexicaanse bonenschotel met ei - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350°F (175°C).

Poké Bowl met Watermeloen - Een Verfrissende Recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze Poké Bowl met watermeloen is ongeveer 15 minuten.

Halloween Mini Pizza's met Spin - Een Spookachtig Recept

Deze mini pizza's zijn gemaakt met spin, wat een leuke toevoeging is aan het Halloween-thema. De spin is gemaakt van kaas en is een leuke manier om je gasten te verrassen. De mini pizza's zijn ook gemaakt met een heerlijke tomatensaus en kaas, waardoor ze een heerlijke smaak hebben.

Carrot Cake Bananenbrood - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Het kost ongeveer 45 minuten om dit gebak te maken.

Caribische Bowl met Bakbanaan - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Croissantjes met Appel - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Schil de appel en snijd deze in kleine stukjes. Meng de suiker en kaneel in een kom. Voeg de appelstukjes toe en meng alles goed door elkaar. Snijd de croissantjes doormidden en leg de helften op een bakplaat. Verdeel de appelmengsel over de croissantjes en smelt de boter. Giet de gesmolten boter over de croissantjes en zet de bakplaat in de oven. Bak de croissantjes met appel gedurende 15 minuten. Haal de croissantjes uit de oven en laat ze afkoelen. Serveer de croissantjes met appel warm of koud.

Gevulde Abrikozen met Mascarpone - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Halveer de abrikozen en verwijder de pit. Leg de abrikozen in een ovenschaal. Meng de mascarpone met de suiker en het vanille-extract. Vul de abrikozen met het mascarponemengsel. Bestrooi met het amandelschaafsel. Bak de abrikozen in de oven gedurende 15 minuten. Serveer de gevulde abrikozen met mascarpone warm of koud.

Gevulde Tomaten - Een Heerlijk Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350°F (175°C). Snijd de bovenkant van de tomaten af en verwijder het vruchtvlees. Leg de tomaten in een ovenschaal en zet ze 15 minuten in de oven. Haal de tomaten uit de oven en laat ze afkoelen.