Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de courgettes in plakjes en leg deze op een bakplaat. Bestrooi de courgettes met wat zout en peper en besprenkel met de olijfolie. Bak de courgettes in de oven gedurende 10 minuten.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de halloumi in plakjes en leg deze op een bakplaat. Bak de halloumi in de oven gedurende 10-15 minuten totdat deze goudbruin en knapperig is. Haal de halloumi uit de oven en laat afkoelen.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verdeel de paddenstoelen over een bakplaat en bestrooi met wat olijfolie, zout en peper. Rooster de paddenstoelen in de oven gedurende 15 minuten. Haal de paddenstoelen uit de oven en zet apart.
Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Meng in een kom de bloem, suiker, bakpoeder en zout. Voeg de vegan boter toe en kneed het deeg tot het een korrelig deeg wordt. Voeg de vegan chocolade chips toe en kneed het deeg nog een keer.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. Pel en snipper de uien en knoflook. Verdeel de aardappelen, uien en knoflook over een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Bak de aardappelen in de oven gedurende 25 minuten.
Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak deze 2-3 minuten. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut. Voeg de komijnpoeder, kurkuma, paprikapoeder, zout en peper toe en bak nog 1 minuut.
Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak 2-3 minuten. Voeg de rode currypasta toe en bak nog 1 minuut. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Voeg de kip toe en kook 5-7 minuten, of tot de kip gaar is. Voeg de vissaus, suiker, limoensap en koriander toe en kook nog 1 minuut. Serveer met rijst.
Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de rode bieten toe en bak nog een paar minuten. Voeg de rijst toe en bak nog een paar minuten. Voeg de witte wijn toe en kook tot de wijn is verdampt. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Laat het geheel zachtjes koken tot de rijst gaar is, ongeveer 20 minuten. Voeg de Parmezaanse kaas toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en leg deze in een ovenschaal. Voeg de olijfolie, oregano, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Zet de ovenschaal in de oven en bak de kip in ongeveer 20 minuten gaar.
Over Mij
Dag Allemaal! I Anna Meyer.
In De Afgelopen Jaren Is Mijn Keuken Een Plaats Van Experimenten, Onderzoek En Eindeloze Creativiteit Geworden.Net Als Een Huisvrouw, Kook Ik Niet Alleen - Ik Maak Kunst.Van Elk Ingrediënt Tot Het Laatste Gerecht, Mijn Proces Is Een Reis Die Ik Met Je Wil Delen.Kijk Dieper Om Mijn Verhaal, Mijn Experimenten En, Natuurlijk, Mijn Beste Recepten Te Vinden!