Italiaanse Gnocchi Roerbak - Een heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten!

Gnocchi is een heerlijk Italiaans gerecht dat gemakkelijk te maken is. Met deze recept voor Italiaanse Gnocchi Roerbak kun je een heerlijke maaltijd maken in slechts 30 minuten. De ingrediënten zijn eenvoudig te vinden en de bereiding is eenvoudig. Volg de stappen in dit recept en je hebt binnen een half uur een heerlijke maaltijd op tafel!

Lees Verder

Griekse Bougatsa recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een ovenschaal in met boter. Rol het bladerdeeg uit en leg het in de ovenschaal. Klop de ricotta, suiker, eieren, vanille extract en kaneel in een kom tot een glad mengsel. Voeg de boter, bloem en honing toe en meng goed. Giet het mengsel over het bladerdeeg en bak de bougatsa in de oven gedurende 30-35 minuten. Serveer de bougatsa warm met honing, suiker of kaneel.

Brownie met Paaseieren - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de chocolade en de boter in een pannetje op laag vuur. Klop in een kom de eieren, suiker en vanille extract tot een luchtige massa. Voeg de gesmolten chocolade en boter toe en meng goed. Voeg de bloem, bakpoeder en zout toe en meng tot een glad beslag. Voeg de paaseieren toe en meng goed. Vet een bakvorm in en giet het beslag erin. Bak de brownie in de oven gedurende 25-30 minuten. Laat de brownie afkoelen en geniet ervan!

Spruitjes Stamppot Recept - Klaar in 30 Minuten

Stap 1: Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. Spoel de spruitjes en snijd ze in dunne plakjes. Snipper de uien.

Kersenflappen met Slagroom - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, boter, ei, bakpoeder en vanille extract in een kom. Kneed het deeg tot een bal. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Snijd het deeg in 8 stukken. Leg de stukken deeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de kersenflappen in de oven gedurende 15 minuten. Laat de kersenflappen afkoelen.

Rijstsalade Recept - Klaar in 30 Minuten

Klaar in 30 minuten.

Kumpir: een traditionele Turkse aardappelgerecht

De kooktijd voor Kumpir is ongeveer 45 minuten.

Hasselback Aardappelen - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

De kooktijd voor Hasselback aardappelen is 30-35 minuten.

Sushi Komkommer Bootjes - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Het kost ongeveer 20 minuten om deze bootjes te maken.