Vaderdag Ontbijt: Brood met Ei - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Smelt de boter in een koekenpan en bak de eieren. Voeg zout en peper toe naar smaak. Bak de eieren totdat ze gaar zijn. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en bak ze in de oven totdat ze goudbruin zijn. Verdeel de eieren over de sneetjes brood en serveer direct.

Lees Verder

Winterse Burger met Rode Biet - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de bieten en snijd ze in dunne plakjes. Leg de plakjes op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie, zout en peper. Bak de bieten in de oven gedurende 20 minuten. Haal de bieten uit de oven en laat ze afkoelen.

Frisse komkommersoep met avocado - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de komkommers en snijd ze in kleine stukjes. Schil de avocado en snijd deze in kleine stukjes. Schil de ui en knoflook en snijd deze fijn. Snijd de lente-uitjes in dunne ringen.

Pastasalade met mango - een heerlijke zomerse salade

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de pasta afkoelen.

Appelstrudel Recept - Maak de Perfecte Appelstrudel met Anna Meyer

Meng de bloem, lauw water, olijfolie, zout, suiker en citroensap in een kom. Kneed het deeg met je handen tot het een soepel deeg is. Laat het deeg vervolgens een uur rusten.

Zalmballetjes met Avocadodip - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Begin met het maken van de zalmballetjes. Doe de zalmfilet, eieren, bloem, paneermeel, peterselie, olijfolie, citroensap, zout en peper in een kom en meng alles goed. Maak vervolgens kleine balletjes van het mengsel en leg ze op een bord. Bak de balletjes in een koekenpan met olijfolie op middelhoog vuur gedurende ongeveer 5 minuten, of totdat ze goudbruin en gaar zijn.

Tomaatjes Gevuld met Pesto - Een Heerlijk Recept

De kooktijd voor deze tomaatjes gevuld met pesto is 15-20 minuten.

Cannelloni met Asperges en Geitenkaas - Een Heerlijke Italiaanse Maaltijd

Kook de cannelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de asperges in kleine stukjes en kook ze in een pan met wat water en een beetje zout. Laat de asperges uitlekken en zet ze apart.

Pizza met Perzik en Ricotta - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Verwarm de oven voor op 400 graden Fahrenheit.