Brownies met zoete aardappel - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een ovenschaal in met boter en bestuif met bloem.

Lees Verder

Rode Kool met Appel - Een Heerlijke Nederlandse Klassieker

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Schil de rode kool en snijd deze in dunne reepjes. Schil de appels en snijd deze in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de rode kool toe. Bak de rode kool gedurende 5 minuten. Voeg de appelstukjes toe en bak deze gedurende nog 5 minuten. Voeg de azijn, suiker, kaneel en zout toe en roer alles goed door elkaar. Verdeel de rode kool met appel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de rode kool met appel gedurende 25 minuten. Serveer de rode kool met appel warm.

Tortillataart - Een heerlijke Mexicaanse maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 350°F (175°C).

Courgette Spies met Marinade - Een Heerlijke Recept

De totale kooktijd voor deze courgette spiesen met marinade is 20 minuten.

Spaghetti met Gehaktballetjes - Een Heerlijke Maaltijd in 30 Minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de oregano, basilicum, paprikapoeder, tomatenpuree, Worcestersaus, Parmezaanse kaas, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Laat het gehaktmengsel 5 minuten zachtjes koken. Giet de spaghetti af en voeg deze toe aan het gehaktmengsel. Roer alles goed door elkaar en verdeel het over een ovenschaal. Bak de spaghetti met gehaktballetjes in de oven gedurende 15 minuten.

Hartig Ontbijttaartje - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Klop de eieren in een kom en voeg de melk, olijfolie, zout, peper, knoflookpoeder en paprikapoeder toe. Roer alles goed door elkaar.

Salade met Frambozendressing - Een heerlijke salade met een frisse smaak

Verwarm de oven voor op 180 graden. Rooster de walnoten in de oven gedurende 5 minuten. Laat de walnoten afkoelen.

Vaderdag Ontbijt: Brood met Ei - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Smelt de boter in een koekenpan en bak de eieren. Voeg zout en peper toe naar smaak. Bak de eieren totdat ze gaar zijn. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en bak ze in de oven totdat ze goudbruin zijn. Verdeel de eieren over de sneetjes brood en serveer direct.

Vegan Lasagne Bolognese - Een heerlijke maaltijd met Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze glazig zijn. Voeg het veganistische gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.