Vegan Linzenballetjes in Tomatensaus - Anna Meyer

Begin met het koken van de linzen. Breng een pan met water aan de kook en voeg de linzen toe. Kook de linzen gedurende 15-20 minuten totdat ze gaar zijn. Giet de linzen af en laat ze afkoelen.

Lees Verder

Limoen Avocado Cheesecake - Een heerlijke traktatie

Verwarm de oven voor op 180 graden. Breek de koekjes in kleine stukjes en meng deze met de gesmolten boter. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan. Bak de bodem 10 minuten in de oven.

Mexicaanse Kippenvleugels - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kippenvleugels op een bakplaat en besprenkel ze met de olijfolie. Meng alle kruiden in een kom en strooi de kruiden over de kippenvleugels. Zorg ervoor dat de kippenvleugels goed bedekt zijn met de kruiden. Bak de kippenvleugels in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze gaar zijn. Serveer de kippenvleugels met een dip naar keuze.

Vlaflip met Fruit - Een Heerlijke Nederlandse Traktatie

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een ovenschaal in met boter of olie.

Vegetarische Groente Curry van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak deze 2-3 minuten. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut. Voeg vervolgens alle kruiden toe en bak nog 1 minuut.

Truffels met Oreo en Chocolade - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verkruimel de Oreo koekjes en doe deze in een kom. Smelt de chocolade en de roomboter in een pannetje op laag vuur. Voeg de poedersuiker en de melk toe aan de gesmolten chocolade en meng alles goed door elkaar. Voeg de gesmolten chocolade toe aan de kruimels en meng alles goed door elkaar. Maak met je handen kleine balletjes van het mengsel en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Bak de truffels in de oven gedurende 10 minuten. Laat de truffels afkoelen en geniet van de heerlijke truffels!

Red Velvet Cupcakes - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een cupcake bakvorm in met boter of olie.

Blondies met Lavendel - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de boter in een pannetje en laat afkoelen. Voeg de bruine suiker toe en mix goed. Voeg de eieren toe en mix tot een glad mengsel. Voeg het vanille extract toe en mix. Voeg de bloem, bakpoeder en lavendel toe en mix tot een glad deeg. Voeg de chocolade chips toe en meng goed. Vet een bakblik in en verdeel het deeg erin. Bak de Blondies in de oven voor 25-30 minuten. Laat afkoelen en serveer.

KitKat Milkshake Recept - Maak de Perfecte Milkshake in 5 Minuten

De kooktijd voor deze KitKat Milkshake is 5 minuten.