Mango Friet - Een heerlijke snack met een exotisch tintje

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de mango's en snijd ze in dunne plakjes. Leg de plakjes op een bakplaat en besprenkel ze met de olijfolie. Bestrooi de plakjes met zout, peper, knoflookpoeder en paprikapoeder. Bak de mango friet in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

Lees Verder

Kipfilet Caprese - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kipfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie. Bestrooi de kipfilets met zout en peper. Bak de kipfilets in de oven gedurende 20 minuten.

Romige Citroen Pasta - Een heerlijke maaltijd in slechts 20 minuten!

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut. Voeg de citroen, zout en peper toe en bak nog 1 minuut. Voeg de room toe en kook nog 2 minuten. Voeg de pasta toe en meng goed. Voeg de peterselie toe en meng goed. Serveer direct.

Paas Tiramisu - Een heerlijke traktatie voor Pasen

Begin met het splitsen van de eieren. Klop de eiwitten stijf en voeg de suiker toe. Klop de eidooiers en voeg de mascarpone toe. Meng de twee mengsels samen.

Gevulde Cherrytomaatjes met Couscous - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Was de cherrytomaatjes en snijd de bovenkant eraf. Leg de tomaatjes op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bak de tomaatjes in de oven gedurende 15 minuten.

Gnocchi met spinazie uit de oven - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Breng een pan met water en wat zout aan de kook en kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de gnocchi af en zet apart.

Makkelijke Peperkoek Recept van Anna Meyer

Begin met het mengen van de bloem, suiker, boter, ei, bakpoeder, kaneel, nootmuskaat en zout in een kom. Voeg vervolgens de melk toe en kneed het deeg tot een soepel geheel. Laat het deeg vervolgens een half uur rusten.

Gegrilde Grapefruit - Een Simpele en Verfrissende Recept

Het klaarmaken van deze gegrilde grapefruit duurt ongeveer 10 minuten.

Komkommerhapje met Zalm - Een heerlijk recept

1. Schil de komkommers en snijd ze in dunne plakjes. Leg de plakjes op een bord en bestrooi ze met wat zout en peper.