Vegetarische stoofschotel - een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg vervolgens de komijnpoeder, paprikapoeder, kurkuma, zout en peper toe en bak nog een paar minuten. Voeg dan de tomatenblokjes, kikkererwten, mais, champignons, paprika, courgette, aubergine, wortelen en spinazie toe en roer goed door. Voeg vervolgens de kokosmelk toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Lees Verder

Haricots verts met spek - een heerlijke maaltijd in 20 minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de spekblokjes op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10 minuten.

Caprese spiesjes met gehaktballetjes - een heerlijk recept

Meng het gehakt, paneermeel, ei, knoflook, oregano, basilicum, zout en peper in een kom. Kneed het gehaktmengsel goed door elkaar. Maak vervolgens kleine balletjes van het gehaktmengsel. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in ongeveer 5 minuten gaar.

Mexicaanse Zoete Aardappel Salade van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 400 graden. Leg de zoete aardappelblokjes op een bakplaat en bestrooi met olijfolie, zout en peper. Bak de zoete aardappelblokjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn. Laat de zoete aardappelblokjes afkoelen.

Vegan Chocolade Koekjes - Eenvoudig recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Meng in een kom de bloem, suiker, bakpoeder en zout. Voeg de vegan boter toe en kneed het deeg tot het een korrelig deeg wordt. Voeg de vegan chocolade chips toe en kneed het deeg nog een keer.

Dag Allemaal! I Anna Meyer.

Romige maaltijdsoep met rijst - recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de oregano, basilicum en tijm toe en bak nog een paar minuten. Voeg de tomatenpuree, gezeefde tomaten, kippenbouillon en water toe en breng aan de kook. Voeg de rijst toe en laat het geheel 15-20 minuten zachtjes koken. Voeg de geraspte kaas toe en laat nog een paar minuten koken. Breng op smaak met zout en peper.

Frisse couscous salade met mango - recept van Anna Meyer

Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de couscous afkoelen.

BLT Wraps met Yoghurtdressing - Een Heerlijke Lunch

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de plakken bacon op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10-15 minuten. Haal de bacon uit de oven en laat afkoelen.