Grieks Gevulde Zoete Aardappel - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Kooktijd: 30 minuten

Lees Verder

Aardappelschotel met Gehakt - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin het gehakt. Voeg de ui en knoflook toe en bak nog een paar minuten. Voeg de tomatenpuree, tomatenblokjes, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed door. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Tomaten Quiche met Basilicum - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

De totale kooktijd voor deze tomaten quiche met basilicum is ongeveer 45 minuten, waarvan 30-35 minuten in de oven.

Ovenschotel met Gehaktballetjes en Broccoli - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng in een kom het gehakt, de ui, knoflook, paprikapoeder, oregano, tijm, basilicum, peterselie, zout en peper. Voeg het ei toe en kneed het geheel goed door elkaar. Maak met je handen balletjes van het gehaktmengsel en leg deze op een bakplaat. Bak de balletjes in de oven gedurende 15 minuten.

Groenteburgers maken - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook aan. Voeg de kikkererwten toe en bak deze nog 2 minuten mee. Voeg vervolgens de quinoa, tahin, sojasaus, sesamzaad, oregano, basilicum, peterselie, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel afkoelen.

Maïssoep Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder en chilipoeder toe en bak nog een paar minuten. Voeg de maïs, tomatenpuree en kippenbouillon toe en breng aan de kook. Laat het geheel 10 minuten koken. Voeg de verse koriander toe en breng op smaak met zout en peper. Laat nog 5 minuten koken. Serveer de maïssoep met wat extra koriander en een lepel yoghurt.

Kip Pesto Ovenschotel - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en doe deze in een kom. Voeg de knoflook, olijfolie, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

Pasta met broccoli roomsaus - een heerlijke maaltijd in 20 minuten

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de broccoli toe aan de pasta en kook nog 2 minuten. Giet de pasta en broccoli af en zet apart.

Salade met Geroosterde Bloemkool - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snij de bloemkool in kleine roosjes en leg ze op een bakplaat. Besprenkel de bloemkool met olijfolie en bestrooi met komijnpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper. Rooster de bloemkool in de oven gedurende 20 minuten. Laat de bloemkool afkoelen.