Vegan Linzenballetjes in Tomatensaus - Anna Meyer

Begin met het koken van de linzen. Breng een pan met water aan de kook en voeg de linzen toe. Kook de linzen gedurende 15-20 minuten totdat ze gaar zijn. Giet de linzen af en laat ze afkoelen.

Lees Verder

Abrikozen Crumble Gebak - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een ovenschaal in met boter. Snij de abrikozen in kleine stukjes en verdeel ze over de ovenschaal.

Chocolade Chip Muffins - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een muffinvorm in met boter of bakspray.

Speculaaskoeken met Amandelspijs - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, suiker, boter, ei, speculaaskruiden en bakpoeder in een kom. Kneed het deeg goed door. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Snijd het deeg in vierkanten van ongeveer 10 cm. Leg de vierkanten op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg op elk vierkant een lepel amandelspijs. Vouw de vierkanten dubbel en druk de randen goed aan. Bak de speculaaskoeken in de oven gedurende 15-20 minuten. Laat de speculaaskoeken afkoelen op een rooster.

Pasta met Kip en Mascarponesaus - Een Heerlijke Recept

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze lichtbruin zijn. Voeg de kip toe en bak deze totdat deze gaar is. Voeg de mascarpone, kippenbouillon, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Laat de saus 5 minuten zachtjes koken. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar. Garneer met de verse peterselie en serveer direct.

Balinese Salade met Sperziebonen - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snij de sperziebonen in kleine stukjes en leg ze op een bakplaat. Voeg de paprika's, ui en knoflook toe en besprenkel met olijfolie. Rooster de groenten in de oven gedurende 15 minuten.

Mango Kokos Ijsjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Het kost ongeveer 15 minuten om de mango kokos ijsjes te maken. Laat de ijsjes vervolgens minstens 4 uur in de vriezer staan.

Rösti ovenschotel met gehakt - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit een koekenpan met wat olie en bak hierin het gehakt rul. Voeg de ui, knoflook, tomatenpuree, paprikapoeder, oregano, tijm, zout en peper toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg eventueel wat extra kruiden toe naar smaak.

Aubergines met Granaatappel en Yoghurt - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de aubergines in plakjes en leg ze op een bakplaat. Bestrijk de plakjes met olijfolie en bestrooi ze met komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Bak de aubergines in de oven gedurende 20 minuten.