Chocolade Valentijn Pretzels - Een heerlijk recept voor Valentijnsdag

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de melkchocolade en de witte chocolade in twee aparte pannen. Leg de pretzels op een bakplaat en giet de gesmolten chocolade erover. Bestrooi de pretzels met de rode suikerparels. Bak de pretzels in de oven gedurende 10 minuten. Laat de pretzels afkoelen en geniet van deze heerlijke traktatie.

Lees Verder

Mexicaanse Enchilada's Uit De Oven - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de komijnpoeder, chilipoeder, paprikapoeder, tomatenpuree, tomatenblokjes, maïs en kidneybonen toe. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Laat de vulling afkoelen.

Hartige Groentetaart met Pastinaak - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Voeg de pastinaak, courgette, paprika, ui en knoflook toe aan de ovenschaal en meng goed. Voeg de geraspte kaas, eieren, olijfolie, zout en peper toe en meng alles goed. Bak de taart in de oven gedurende 30-35 minuten, of totdat de bovenkant goudbruin is.

Halloumi Salade met Gegrilde Perzik - Een Verrukkelijke Salade

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de halloumi in plakjes en leg deze op een bakplaat. Bak de halloumi in de oven gedurende 10-15 minuten totdat deze goudbruin en knapperig is. Haal de halloumi uit de oven en laat afkoelen.

Frittata met zoete aardappel - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een ovenbestendige koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper toe en bak deze 2 minuten. Voeg de zoete aardappelblokjes toe en bak deze 5 minuten, of totdat ze zacht zijn. Voeg de peterselie toe en roer goed door.

Parmezaanse kaasbakjes met salade - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Klop de eieren, melk, bloem, Parmezaanse kaas, zout en peper in een kom tot een glad mengsel. Verwarm de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en bak de kaasbakjes aan beide kanten goudbruin. Bak de kaasbakjes ongeveer 5 minuten per kant. Haal de kaasbakjes uit de pan en leg ze op een bakplaat. Bak de kaasbakjes in de oven gedurende 10 minuten.

Prikkers met meloen en garnaal - een heerlijk en gezond recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Was de garnaal en laat het uitlekken. Snijd de meloen in kleine blokjes. Meng de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom. Voeg de garnaal en meloen toe en meng alles goed. Leg de prikkers op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10-15 minuten.

Roomkaas Truffel Amuse - Een heerlijke en eenvoudige recept

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Koolhydraatarme Shepherds Pie - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de paprikapoeder, tijm, oregano, zout en peper toe en roer goed. Voeg de tomatenblokjes, maïs en kidneybonen toe en roer goed. Laat het geheel 5 minuten koken.