Vegan Rendang - Een heerlijke veganistische variant van de klassieke Indonesische curry

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit de kokosolie in een grote pan en voeg de ui, knoflook, gember, kurkuma, sambal oelek, ketoembar, komijnpoeder, kaneelpoeder, laospoeder en gedroogde chilipepers toe. Bak de ingrediënten gedurende 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de tamarindepasta, palmsuiker, kokosmelk, kikkererwten, linzen, champignons, tomatenblokjes, mais, wortelen, paprika, aubergines, courgettes en spinazie toe. Roer alles goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Laat de veganistische rendang gedurende 20 minuten sudderen op laag vuur. Voeg vervolgens de kokosmelk toe en laat nog eens 10 minuten sudderen. Verdeel de veganistische rendang over ovenschaaltjes en zet de schaaltjes gedurende 20 minuten in de oven. Serveer de veganistische rendang met rijst of naanbrood.

Lees Verder

Turkse Pizza Recept - Maak de Perfecte Pizza in 30 Minuten

Meng de bloem, zout, olijfolie, suiker en gist in een kom. Voeg het lauwe water toe en kneed het deeg tot het glad en elastisch is. Laat het deeg vervolgens 30 minuten rusten.

Red Velvet Truffels - Een heerlijk recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze Red Velvet Truffels is ongeveer 30 minuten.

Omgekeerde Ananastaart - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Mini Pesto Broodjes - Een Heerlijke Snack voor elke Gelegenheid

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in kleine stukjes. Leg de stukjes op een bakplaat en bestrijk ze met de pesto. Bestrooi de stukjes met de geraspte kaas. Klop het ei los en bestrijk de stukjes met het ei. Bak de broodjes in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze goudbruin zijn.

Oeuf en Cocotte - Een eenvoudig recept voor een heerlijk gerecht

Oeuf en Cocotte is een heerlijk gerecht dat je in slechts 20 minuten klaar hebt. Volg ons recept en maak het perfect! Vergeet niet om de tips van chef-kok Anna Meyer te volgen voor het beste resultaat. Als je het gerecht wilt opwarmen, kun je het beste de oven gebruiken.

Kapsalon Hawaï - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Kook de aardappelblokjes in een pan met water en zout in ongeveer 10 minuten gaar. Giet af en laat afkoelen.

Aardappelpannetje met tijm - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een ovenschaal en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook een paar minuten tot ze zacht zijn. Voeg de aardappelblokjes toe en bak ze een paar minuten mee. Voeg de tijm toe en roer goed door. Voeg de room toe en breng op smaak met zout en peper. Zet de ovenschaal in de oven en bak het aardappelpannetje in ongeveer 25 minuten gaar. Serveer het aardappelpannetje met tijm direct.

Makkelijke Kippensoep - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en leg deze op een bakplaat. Bestrooi de kip met zout en peper en bak deze in de oven gedurende 15 minuten.