Pasta met courgette en citroen - een heerlijke maaltijd in 20 minuten

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de courgette in kleine blokjes en pers de citroen uit.

Lees Verder

Heerlijke Komkommer Spread Recept van Anna Meyer

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Kip in Rode Pesto Uit de Oven - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Meng de olijfolie, knoflook, paprikapoeder, zout en peper in een kom. Voeg de rode pesto toe en meng alles goed door elkaar. Besmeer de kipfilets met het mengsel en zet de ovenschaal in de oven. Bak de kipfilets in ongeveer 20 minuten gaar. Serveer de kip met een salade of groente naar keuze.

Zuurkoolquiche - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een quichevorm in met boter. Meng de bloem, zout en peper in een kom. Voeg de boter toe en kneed het tot een deeg. Rol het deeg uit en leg het in de quichevorm. Bak het deeg in de oven voor 10 minuten.

Monchou Toetje met Witte Chocolade en Framboos - Anna Meyer

Begin met het smelten van de witte chocolade. Verwarm de chocolade in een pannetje op laag vuur, of in de magnetron. Roer regelmatig totdat de chocolade volledig gesmolten is. Laat de chocolade afkoelen.

Vegetarisch gevulde courgette met geitenkaas - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de courgettes in de lengte doormidden en hol ze uit met een lepel. Meng de geitenkaas met de olijfolie, knoflook, oregano, basilicum, tijm, paprikapoeder, zout en peper. Vul de courgettes met de geitenkaas-mengsel en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de courgettes in de oven gedurende 20-25 minuten. Serveer de gevulde courgettes met wat extra olijfolie en wat verse kruiden.

Speculaaskoeken met Amandelspijs - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, suiker, boter, ei, speculaaskruiden en bakpoeder in een kom. Kneed het deeg goed door. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Snijd het deeg in vierkanten van ongeveer 10 cm. Leg de vierkanten op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg op elk vierkant een lepel amandelspijs. Vouw de vierkanten dubbel en druk de randen goed aan. Bak de speculaaskoeken in de oven gedurende 15-20 minuten. Laat de speculaaskoeken afkoelen op een rooster.

Italiaanse Aardappelschotel - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Albondigas - Spaanse Gehaktballetjes in Tomatensaus

Meng het gehakt, de ui, knoflook, ei, paneermeel, peterselie, zout en peper in een kom. Kneed het geheel goed door elkaar. Maak vervolgens kleine balletjes van het gehaktmengsel. Verwarm de olijfolie in een grote pan en bak de gehaktballetjes aan beide kanten goudbruin. Haal de balletjes uit de pan en zet apart.